hunio 1 Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Już od ponad roku czekam na tą grę. Eidos zapowiedział, że pojawi się pod koniec 2008. No i dalej nie ma. Teraz już nikt o tej grze nie mówi, nie ma żadnych screenów ani nic, co sugerowałoby, że gra jest w ogóle tworzona. Może Wy coś słyszeliście o niej? Jestem fanem serii i bardzo chciałbym, aby się pojawił Link to post Share on other sites
kugelfangxxx 0 Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 napisz skargę do eidos ze obiecywali a nima Link to post Share on other sites
sapphirephenix 0 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Też bym chętnie zagrał, jako fan całej serii. Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 No seria naprawdę kozacka. Tylko każdą misję parę razy przechodziłem żeby jak najwięcej kasy i prestiżu dostać(mowa oczywiście o Hitman Blood Money). Czekam też na piątkę ale jeżeli będzie multiplatformowa to można się pożegnać z rozbudowaniem i myśleniem Link to post Share on other sites
sapphirephenix 0 Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 To prosimy jakby ktoś miał jakieś info, aby tutaj zapodać. PS. Która część najbardziej Ci się spodobała? Mnie osobiście chyba Silent Assasin (dobra fabuła, muzyka i klimat. Duża ilość misji-może i były dość krótkie ale bardzo ciekawe) Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 jedynka była najlepsza, potem blood money. W jedynce był fajny podział na misje, początek w niewielkich i średnich lokacjach z naciskiem na dyskrecje i kombinowanie , a potem można było poszaleć na wielkich mapach w dżungli z karabinem (kto pamieta walkę z jaguarem?). 2ka już była słaba. Link to post Share on other sites
Recommended Posts