Xarix 2265 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 To może nie wystarczyć ale uważam , że wspomaganie takimi apkami jest mało sensowne a często daje odwrotny skutek. Najlepiej zrób backup ważnych danych, schynchronizuj kontakty itd. i zrób jeszcze raz reset. Cytuj Link to post Share on other sites
ViresPL 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Czyli zrobic jeszcze raz reset telefonu ale nie instalowac clean mastera tak o to chodzi? a te gry czy inne apki zainstalowac z powrotem. Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Zanim pozbędziesz się wszystkiego, odinstaluj clean mastera i potestuj trochę. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Tak, pamiętaj o tym backupie danych. Gry i inne apki wrzuć spokojnie a Clean Mastera bym sobie darował. @UP, Nie zaszkodzi a może będzie ok, jednak wątpię. Cytuj Link to post Share on other sites
ViresPL 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 To i tak jak robiłem ostatni reset to i tak nie wbijałem kontaktów ale je wbije i zapisze a jesli chodzi o backup to masz na mysli lg buckup? Dobra to zrobie tak jak piszecie ale to jak bede miał czas. Dzieki za pomoc jak coś to bede pisał w tym temacier jak beda jakies problemy lub coś mam nadzieje ze nie ze sie uspokoi. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Najlepiej titanium backup. Cytuj Link to post Share on other sites
ViresPL 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Nie mam w tel takiego czegoś jak titanum backup mam tylko lg backup. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Chyba może być i LG Backup jeśli zrzucisz na SD jednak zabezpieczyłbym się jeszcze jakoś inaczej np. zrzucając dane na PC. Cytuj Link to post Share on other sites
ViresPL 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 A tego backup trzeba robic? Ja np jak mam jakąc gre lub apke np messenger czy jakos tak nie moge tej apki przeniesc na karte pamiecie poniewaz nawet nie mam takiej opcji. OJOJOJOJ telefon nie dawno kupiony i juz takie problemy. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Oczywiście , że nie musisz. To zależy od Ciebie czy chcesz zachować dane. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Titanium backup to apka z google store. Różnica ino jest taka, że będziesz miał możliwość też przywrócenia danych aplikacji, a nie samej aplikacji. Czyli mówiąc po chłopsku zapiszą ci się save'y z gier, hasła do kont, wszystkie ustawienia danej aplikacji itd. Oczywiście jak dużo nie masz wgrane to nie ma sensu. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ViresPL 0 Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 No i zrobiłem tak jak kazaliscie i troche płynniej chodzi jeszcze zastanawiam sie czy mam dobry antyvirus na telefon bo mam ESET a nie wiem czy on mi tez troche nie zamula tel i nie wiem czy nie ma jakiegos lepszego AVASTa nie chce bo kiedys miałem jakąs apke z virusem i Avast i nie wykrył a ESET wykrył. Pomożecie? Z góry dziękuje. Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Antyvirusy na androida to syf. Do odinstalowania. Cytuj Link to post Share on other sites
ViresPL 0 Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Czekam jeszcze na odpowiedzi innych. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Również nie mam żadnego antyvirusa na fonie. Cytuj Link to post Share on other sites
ViresPL 0 Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Czyli odinstalować? Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Czyli odinstalować? Zdecydowanie. Cytuj Link to post Share on other sites
ViresPL 0 Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ok dzieki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts