firma2202 2 Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Witam serdeczne wszytkich uzytkownikow forum.Ostatnio zakupilem lg g pad 8.3 i mam problem mmianowicie ogladajac youtube tablet ma takie mikro przyciecia, sekundowe zawieszenie i tak co 10 sekund srednio. Czy mozliwe jest ze ten tablet nie radzi sobie z filmami full hd?dodam ze poza youtubem wszytko smiga bardzo szybko. Sprawdzalem temp. Cpu i sa w okolocach 39-41C bardzo prosil bym o pomoc poniewaz jest to bardzo irytujacy problem pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
robertgr1 373 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 U mnie ten tablet sprawuje się znakomicie żadnego problemu nie ma z filmami na you tube w ful hd ,a sprawdzałeś czy występuje to zjawisko jak zmienisz rozdzielczość filmów na you tube na 720p? Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Mi ten tablet chodzi "tak se" - to Snapdragon 600 i ekran FHD - do FHD potrzeba Snapdragona 800 żeby działał jak należy - jednak żadnych zwiech na 10s nie mam także radzę wgrać od nowa system bo coś masz tam "nie halo". Cytuj Link to post Share on other sites
firma2202 2 Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 No wlasnie na 720p jest tak samo nie sa to sciecia co 10 sek moze ale wystepuja czesto i tylko na youtubie filmy chodza ok. Tablet mam od paru dni wiec system jest czysty jakies pomysly? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts