bozydar.ciemiaczko 28 Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 (edytowane) Ostatnio coraz częściej zaczynam się zastanawiać nad kupnem smartwatcha. Kiedyś byłem dość sceptycznie nastawiony do tego tematu, ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że te urządzenia mają dość przydatne funkcje Tyle, że chciałbym smartwatcha, którego nie musiałbym ładować codziennie, tak jak mojego smartfona... Fajnie by było, gdyby wytrzymywał on 3-4 dni na jednym, pełnym ładowaniu. Czytałem sporo na ten temat i natknąłem się na markę MyKronoz. Czy ktoś z Was miał z nią do czynienia? Co o niej sądzicie? Polecacie? Edytowane 29 Maja 2015 przez bozydar.ciemiaczko Cytuj Link to post Share on other sites
paweldook 15 Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Od pewnego czasu posiadam ZeWatch2 i na jednym ładowaniu utrzyma spokojnie 4 dni. Dobrze wyglądający i funkcjonalny gadżet, warty polecenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts