Skocz do zawartości

Telefon do 600zł

Recommended Posts

No to Galaxy nie ma żadnych zbędnych bajerów...

Porównując 2 podane przeze mnie to tak:

LG obsłuży więcej gier 3D, ale ma rezystancyjny ekran, Spica zaś pojemnościowy przez co reaguje niemal że na muśnięcia. Do tego i5700 ma MultiTouch, a dokładniej DualTouch, a do tego mnogość wszystkich modyfikacji itp.

Wielki dzięki, widzę, że się dobrze orientujesz. Mógłbyś mi jeszcze tylko napisać, ważniejsze funkcje tego telefonu. Wiem, że mam setki tekstów opisowych, ale nie wiem na co najbardziej zwrócić uwagę. Mnie osobiście najbardziej do tego telefonu zachęca android, który według mnie jest całkiem udanym systemem dla komórek.

Android jest najlepszym systemem dla urządzeń mobilnych (smartphone'ów itp.) ;)

W Android Market jest chyba 150 tyś darmowych aplikacji także jest w czym wybierać. To właśnie one stwarzają te możliwości. Możliwości personalizacji są tutaj ogromne.

A i w poprzednim poście zapomniałem dodać że Spica ma o 0.2 cala większy ekran, wiem że to mało, ale jest to na prawdę zauważalne.

Także jako posiadacz i5700 szczerze polecam :D

Grami przewyższa(a zdecydowanie jeśli patrzysz na low-endy Androidowe)

Na iOS zainstalujesz parę aplikacji, gier i... nie ma co robić ;) A na takim i5700(nie wiem czy GT540 ma już jakieś wsparcie) masz pełno modyfikacji, w skrócie - Android jest do grzebania w systemie(chociaż nie trzeba tego robić bo sam w sobie jest dość funkcjonalny, a instalacja aplikacji z marketu jest banalnie prosta)

dodam taki mały szczególik do tej spicy. Mianowicie telefon poprostu wg mnie genialny ( jak za tą cene) a dodatkowo niejaki tomeq ( Polak) jest w trakcie pisania sterownikow 3d na nią wiec jezeli mu sie uda (a wiele na to wskazuje) to bedzie miała tez mocną grafike ( bo chip jest dobry ale samsung olał sprawe sterowników)

http://forum.android.com.pl/f132/sterow ... mqa-20265/ jakby ktoś chciał śledzić ten temat

Ja ostatnio nowego I5700 sprzedałem za 400 złotych, były mi potrzebne pieniążki, szkoda że wcześniej nie szukałeś telefonu.

Co sterowników i nowych rzeczy, nie wiem po jakiego diabła ludzie grają na komórkach? Ostatnio ściagałem jakąś grę na HTC HD2 i po 10 minutach grania miałem dosyć, granie na takim ekranie to katorga ;).