Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich użytkowników Forum

§  Budżet: około 200 zl 

§  Jakiej myszki obecnie używasz: Tracer Ghost

§  Jaką masz obecnie podkładkę: a4tech x7 300mp

§  Z jakich wartości DPI korzystasz: 500

§  Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS:Wychodzi troche ponad podkładkę

§  W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły):Wszystko ale szczególnie CS:GO

§  Ile przycisków używasz w myszce:3

§  Chwyt:palm grip

§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2 jeśli dobrze sądze 

§  Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka:12 cm

§  Dlaczego chcesz zmienić mysz:moja mysz jest typowym drewnem i przy mocniejszych szarpnięciach sie zacina i nie mam szansy na szybkie odwrócenie sie 

§  Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy):wszystko obojętne ważne żęby dobrzę sie z niej korzystało

Ja od siebie polecę Logitech G400S na bardzo dobrym sensorze optycznym + podkładka a4tech X7-GAMING. 
Mega wygodna - w CS daje radę , ponieważ sam kupowałem ją typowo pod CS. 
Powyższa myszka CM ALCOR ten powinna spokojnie spełnić twoje możliwości :) 
Generalnie kupując mysz pod CS - patrz na sensor optyczny ponieważ będzie on najbardziej precyzyjny. G400S jest na 3095, CM na 3090 - jednak obydwa są bardzo dobre :) 

Również polecam Logitech G400S. Solidnie wykonana, wszystko spasowane, rolka mięciutka i cichutka, jest nieco większa od standardowych biurowych myszek Logitecha (np. RX250), jednak teraz idealnie pasuje do dłoni. Boki gumowane, gładkie i profilowane. Oprogramowanie, które należy pobrać ze strony Logitecha umożliwia ustawienie do 5 własnych profili pod konkretne gry/programy oraz pozwala zaprogramować 5 poziomów czułości dpi wg własnego uznania.