Kobart 21 Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Witam. Otóż niedawno kupiłem Nokię Lumię 620 i mam z nią problem. W telefonie złącze mini jack jest wbudowane w obudowę i mi obudowa odstaje trochę od telefonu i jak podłączyłem słuchawki to nie słychać przez nie tylko muzyka gra przez głosnik Dopiero jak docisnę obudowę do reszty telefonu to słychać i muszę tak cały czas dociskać żeby słuchać muzyki przez słuchawki i po kilku minutach strasznie bolą palcę. I jak naprawic ten problem? Czy zmiana obudowy pomoże? Proszę o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Żeby uniknąć kupna bowego case'a polecam samemu wyciąć odpowiednią część materiału. Prote i skuteczne. Cytuj Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Co wyciąć? Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Nowa obudowa lub powiekszenie otworu w obudowie tak by cala wtyczka weszla. Cytuj Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Trochę mnie źle zrozumiales. obudowa nie jest dopięta do końca bo mi sie te haczyki trochę obtarły i odstaje no i złącze nie dotyka tej drugiej części co jest wbudowana w telefon i nie slychac przez słuchawki. jeśli kupię nową obudowę to problem zniknie? Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 "Haczyki" wytartę są w klapce, czy w telefonie? Cytuj Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 W klapce Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Jeżeli jest to uszkodzenie klapki, to jej wymiana rozwiąże problem. Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 27 Maja 2015 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Wymień klapkę i po sprawie - ceny zaczynają się od 20 zł w górę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts