Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Tak jak w temacie ogólnie spodobał mi się Dex tylko nie wiem czy nie będzie za mały a nie ma większego rozmiaru więc zastanawiam się też nad QcK+. Ma ktoś może Dex i może napisać co i jak? W zasadzie to gram w 2 gry CS GO i Lineage 2 (MMO), oprócz tego czasami sobie przejde jakegoś single player wiedzmina np teraz. Myszka też do wymiany, na pewno będzie to SS Rival albo Sensei jeszcze też się zastanawiam.

Akurat jeśli chodzi o mnie to wole standardowe czarne wersje, po pierwsze nie jestem fanem żadnej z tych drużyn a po drugie mnie to nie jara, i wole mięc stonowane kolory na biurku niż jakąs "kolorowanke" po myszką, ale to tylko mój gust ;p

BTW: Zna ktoś jakiś sklep w wielkopolsce, łódzkim, który ma na wystawie te podkładki co by przetestowac?

Edytowane przez Selim

Ze swojej strony jak najbardziej polecam DEX. Kupiłem bodajże w lutym. Mam do niej myszke DA 2013 i nowe ślizgacze z chin. Ślizgacze delikatnie porysowane ale ruch myszki bez zmian. Na pewnym forum obszerny test tej podkładki (łatwo znaleźć). Podkładka rzeczywiście bardzo wytrzymała i łatwa w czyszczeniu. Wystarczy ją położyć na biurku i od razu do dzieła ^^. Na tamtym forum troche narzekali na kontrole, ale dla mnie jest ok. Jestem przyzwyczajony do plastikowych i mam wrażenie delikatnego haczenia dexa przy starcie , ale juz się przyzwyczaiłem . Nie zamienie na plastik bo dex z nowymi sensorami pracuje wyśmienicie i nie niszczy podkładek jak plastik. Na pewno lepszy start myszki od szmacianek ^^. Nie jest to zbyt duża podkładka ale dla mnie 1500 dpi bf4 idealna. Do 400 i cs jeśli to preferujesz napewno za mała. Zastanawiam się nad wymianą myszki na zowie ec1-a albo proteus core, ale oba mają pewne wady ( precyzja z dexem napewno świetna ), i dlatego się jeszcze czaję i czekam na jakieś nowości.

Rival świetnie działa na dexie.

Edytowane przez BFrulez76

Ostatnio kupiłem w Carrefourze Esperanzę Classic Gaming Mouse Pad za całe 19,99. Zastępuje mi ona wytarte już dość mocno QCK - robi to bardzo dobrze. Nie dość, że jest dużo większa to kosztowała dużo mniej. Wykonana bardzo solidnie, dobrze przylega do biurka i dość łatwo daje się wyczyścić - polecam!