navka 28 Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Witam Poszukuje karty dźwiękowej o możliwie jak najlepszym wyjściu mikrofonowym Budżet : do 250zł Czego potrzebujesz? : ma być super jakość nagranego dźwięku Przeznaczenie : nagrywanie dźwięku Źródło : mikrofon z Kingstonów HyperXOczekiwania : to co wyżej Może być używana, słuchawki i tak podpinam pod Audiotraka HD2 Obecnie mikrofon mam podpięty pod integrę i przez to ludzie mowią, że gadam jak cyborg albo przez puszkę Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Fabi118 4 Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Mikrofon w HyperX'ach jest bardzo słabej jakości więc karta nawet za 250zł nie pomoże. Moim zdaniem lepiej zainwestować w Samson Go Mic. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 według mnie, już lepiej sprzedać tego Audiotraka i kupić Essence ST/STX za 400-450 można z gwarancją, tam wejście mikrofonowe jest naprawdę dobre i jakość dźwięku nieco lepsza od HD2. opcja z Samson Go Mic. wydaje się równie ciekawa ale i sama karta może pomóc. Cytuj Link to post Share on other sites
navka 28 Napisano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Ktoś mi polecił Audiotraka Maya U5. Spróbowałem i jestem naprawdę zadowolony.Co do jakości mikrofonu, jak pisałem, kolega ma QPADy z tym samym mikro i jego normalnie, czysto słychać. Wina leżała po stronie karty 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts