Rofix 0 Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Witajcie. W czerwcu rodzice chcą mi kupić laptopa, ale jako że ja zawsze korzystałem z komputerów stacjonarnych, to mam problem z wyborem odpowiedniego sprzętu. Cena do ok. 2000 zł. Grafika dedykowana, przyda się 8GB ram (choć niekoniecznie) i dobry procek. Chcę wybrać jak najlepszy model w tym zakresie cenowym. Laptop ma służyć do multimediów i gier. Znalazłem już coś takiego ale nie jestem przekonany, bo "klawiatura zagraniczna" oraz "możliwe minimalne rysy na obudowie" no i cena dziwnie niewysoka. Mój link Co myślicie o nim? Proszę o jakieś ciekawe propozycje. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Kac2per1 649 Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Jakie dokładniej gry (i jeżeli coś bardziej wymagającego to też pisz). Taka cena,bo laptop z wyprzedaży/outletu - możliwe rysy, gwarancjia 12 miesięcy (a nie 24), zagraniczna dystrybucja (więc i w przypadku ,,cięższych" uszkodzeń dłużej pobędziesz bez laptopa) a o gwarancji tylko sprzedającego (możliwe,że nawet bez gwarancji producenta). Ogólnie bardzo kontrowersyjna oferta, jak dla mnie nie do końca warta tych pieniędzy. Cytuj Link to post Share on other sites
bohdan91 2 Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Szczerze powiem że prawdziwy laptop do grania to nie te pieniądze, chyba że mówimy o starych grach, albo grach online.Za te pieniądze za to poskłada się przyzwoitą stacjonarkę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts