Kacpero999 4 Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 (edytowane) Witajcie mam dylemat co wybrac zalmana z3 plus czy Zalman R1 ? Cenie sobie cisze jakby co i przewiewnosc ponadto jeszcze zeby kurz sie tak nie zbieral ;p Edytowane 21 Maja 2015 przez Kacpero999 Cytuj Link to post Share on other sites
Sadek.0 1177 Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Zalman R1 jest po części wyciszony tj.pod front panelem kryje się specjalna gąbka wygłuszająca, tam też jest filtr przeciwkurzowy, który łatwo można wyjąć i wyczyścić. Do tego masz trzy wentylatory 120mm z dwustopniową regulacją prędkości obrotowej. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kacpero999 4 Napisano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 (edytowane) Zalman R1 jest po części wyciszony tj.pod front panelem kryje się specjalna gąbka wygłuszająca, tam też jest filtr przeciwkurzowy, który łatwo można wyjąć i wyczyścić. Do tego masz trzy wentylatory 120mm z dwustopniową regulacją prędkości obrotowej. czyli brac zalmana R1 ? jest lepszy Zalman R1 jest po części wyciszony tj.pod front panelem kryje się specjalna gąbka wygłuszająca, tam też jest filtr przeciwkurzowy, który łatwo można wyjąć i wyczyścić. Do tego masz trzy wentylatory 120mm z dwustopniową regulacją prędkości obrotowej. a jak z miejscem w zalmanie r1 ? Zalman R1 jest po części wyciszony tj.pod front panelem kryje się specjalna gąbka wygłuszająca, tam też jest filtr przeciwkurzowy, który łatwo można wyjąć i wyczyścić. Do tego masz trzy wentylatory 120mm z dwustopniową regulacją prędkości obrotowej. a co mi da ten 1 wiecej wiatrak w zalmanie z3 plus ? Edytowane 21 Maja 2015 przez Kacpero999 Cytuj Link to post Share on other sites
Sadek.0 1177 Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Dla mnie lepiej się prezentuje, są to dość zbliżone do siebie obudowy i o ile zależy Ci by było troszkę ciszej to celuj w R1. O miejsce się nie martw zmieści Ci się tam cooler, nawet gdybyś chciał iść w procesor z OC, tak samo z miejscem na GPU. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kacpero999 4 Napisano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Dla mnie lepiej się prezentuje, są to dość zbliżone do siebie obudowy i o ile zależy Ci by było troszkę ciszej to celuj w R1. O miejsce się nie martw zmieści Ci się tam cooler, nawet gdybyś chciał iść w procesor z OC, tak samo z miejscem na GPU. aha a duzo daje ta gabka wyciszajaca ? bo ja planuje tam dac gtx 970 palit jet stream lub gigabyta jak da rade chlodzenie tez planuje kupic Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Sadek.0 1177 Napisano 21 Maja 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Będzie minimalnie ciszej. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kacpero999 4 Napisano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 ok dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts