Latham Boyd 0 Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Witam, mam do Was dwa pytania. Zastanawiam się nad kupnem konsoli, aczkolwiek nie mam zbyt dużo pieniędzy i chciałbym żeby moje pieniądze nie poszły w błoto. Konsola nowej generacji nie jest dla mnie osiagalna - duża cena, gry również dość drogie. Ja chciałbym pograć w stare tytuły typu dead space, condemned criminal origins itd. I tu stawiam pytanie, czy jest sens pakować pieniądze w konsolę nową? Może lepiej zainwestować w używaną? Jeżeli w ogóle to Xbox czy ps4? Czy któraś z konsol wymaga dodatkowej opłaty? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
petekolakowski 17 Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Kupno używanej konsoli to zawsze ryzyko. Niech taka konsola się tobie zepsuje i kaput, kasy nie odzyskasz. Dzisiaj ceny Xboxa360 są na tyle niskie, że można spokojnie sobie coś upolować. Co do wyboru konsol to zależy kto co lubi. Ja wolałem Xboxa 360 z powodu gier Forza, Gears of War, Halo czy innych jak Pinata czy Project Gotham Racing. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts