lukyeti 2221 Napisano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 (edytowane) hehe spider Joke prawie Ci się udał Zerknij na jego staty Chcesz wiedzieć jaki to gracz? już CI mówię Gra na 5-6 bo tam ładnie się nabija staty , do tego od razu czuję że to taki mietek dobijacz co się wlecze na końcu składu i w każdej bitwie jest na mapie do końca czasu gry... Wrzuciłem jego staty do excela , koleś na tierach poniżej 6 ma prawie tyle bitew co ja wszystkich My z Zenkiem zawsze na pierwszej linii Ustaw mecz zobaczymy co potrafi Edytowane 2 Maja 2016 przez lukyeti Cytuj Link to post Share on other sites
zenekzombi 52 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Polac mu !!!! Nie ma lepszych od nas co nie Luki ?xdddd Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 (edytowane) Zróbmy coś, zagrajmy ustawkę, rankingówke, cokolwiek jak klan, bo jak wchodzę do gry i widzę np 8 osob i plutniki to już rzygam, poważnie. Odechciewa mi się grać, na końcu się wnerwię i powywalam co niektórych od góry do dołu, bo i tak różnicy nie będzie czy są w klanie, czy też nie. Możecie być później na mnie źli. Nie mówię oczywiście o tu obecnych, tak naprawdę ci co nie są zarejestrowani na forum i tu nawet nie zaglądają mają klan głęboko w doopie, sorry, ale tak jest, won z nimi, takie jest moje zdanie, mówię to co myślę. edit// Myślałem, że przestałem się przejmować tą sytuacją wewnątrz klanu, ale nie potrafię, taki głupi jestem. Zależy mi na tym w dalszym ciągu, aby coś razem grać, żeby się wpólnie rozwijać, nie tylko indywidualnie, ale przede wszystkim jako drużyna. Skończyłem Edytowane 2 Maja 2016 przez gtr76 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kladiator 750 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 tak naprawdę ci co nie są zarejestrowani na forum i tu nawet nie zaglądają mają klan głęboko w doopie, sorry, ale tak jest, won z nimi, takie jest moje zdanie, mówię to co myślę. Zgadzam się z tobą, po co są w klanie, jak w nim nie uczestniczą. Daje to im jakieś +10 do lansu? Zależy mi na tym w dalszym ciągu, aby coś razem grać, żeby się wpólnie rozwijać, nie tylko indywidualnie, ale przede wszystkim jako drużyna. Według mnie tak powinno być cały czas , przecież na tym polega klan Cel zaszczytny , ale największym problemem w klanie jest mała ilość członków , lub jak są to mało co grają. Trzeba będzie wymyśleć jakiś pomysł, przez który dojdzie więcej ludzi. Łap plusa Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Pomysły już były, nikt kto myśli o jakichś rozgrywkach (twierdze, rankingi) tu nie przyjdzie, a jeśli nawet to po tygodniu jak zobaczy, że drużynówki leżą i kwiczą pójdzie sam out. W pewnym momencie było 50 osób i co z tego... dopóki priorytetem będzie gaszenie gwiazdek (zawsze jest 2) dopóty będzie syf, kiła I MOGIŁA. Cytuj Link to post Share on other sites
kladiator 750 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 (edytowane) Jest nas mało, jeżeli dojdzie ktoś,(tak jak napisałeś) kto chce grać twierdze itp. sobie pójdzie bo drużynówki leżą. A dlaczego leżą? Bo jest nas mało. Póki jest nas mało nikt "normalny" nie dojdzie , a nie dojdzie ,bo jest nas mało. Ale, jeżeli zaczniemy co bitwę pisać , że zapraszamy do klanu itp. to po jakimś czasie ktoś dojdzie. Jeżeli nie będzie go interesować klan, po prostu jest bo jest to zostanie. Można zbierać powoli takich ludzi , aż dojdzie jakaś ładna cyferka np. te 50 członków. Wtedy ludzie "normalni" którzy nie chcieli dojść bo jest nas mało, dojdą bo widzą że ktoś gra. Ludzie "normalni" dojdą , a tych co nie interesuje klan można wyrzucić pod pretekstem "sry, ale potrzebujemy ludzi dla którym klan jest czymś więcej niż [bmkw] przy nazwie." Trochę chamskie zagranie, ale na razie to wpadło mi do głowy. Of kors to z pisaniem w bitwie to tylko przykład, można napisać (np. ja mogę) w statusie coś typu zapraszamy do BMKW, czy zmienić spoiler(w moim przypadku) na: klan WoT "BMKW - Benchmark Warriors"- chętnych zapraszamy!!! Dowódca- spider_1987 / Zastępca Dowódcy- zenekzombi / Oficer Kadrowy- gtr76Wszelkie pytania proszę kierować do gtr'a, lub w temacie ogólnym. Aplikować można w dedykowanym topicu. Intel Core2Quad q9300 | Asus p5b 1.04g | AMD Radeon hd 5670 512MB | 5GB ddr2 800MHz Samsung | hdd 40GB Samsung | hdd 320GB Seagate | Fortron 500W | Win 7 64bit Taki jest mój pomysł, co wy na to? Edytowane 2 Maja 2016 przez kladiator Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Sygnaturkę sobie zrob jak najbardziej. W statusie nic nie pisz, bo tylko hejty polecą tu na forum. Spajd, Zenek piszą w bitwie, no ktoś tam doszedł, ale widać, że bez chęci do wspolnego grania. Cytuj Link to post Share on other sites
kladiator 750 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Ołkej, od teraz nowa sygnaturka Jeżeli mogę, to też będę pisać na początku bitwy o klanie (jak wrócę do tanków). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zenekzombi 52 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Siema ekipa sprawa jest bo mam taki idea zeby zalozyc druzune pilkarska wota zapisy sa od dzis takze wiecie xd licze na was.maciek,spajd,szary,gtr? Trzeba 3+1 Cytuj Link to post Share on other sites
kladiator 750 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 O mnie zawsze zapominają... XD Cytuj Link to post Share on other sites
zenekzombi 52 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 klodian nie zeby cos ale oni sa bardzie doswiadczeni zrozum(wybacz) Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Chętnie ale muszę wiedzieć kiedy to jest. Plan na przyszly tydzień poznaje w piatki dopiero więc trudno mi powiedzieć czy by mi pasowało czy nie. Robotę koncze o 16 potem czekam na typów z innego abtajlungu- bywa, ze 2h więc w domu jestem w takim wypadku o 19. W takiej sytuacji chyba jednak wolałbym się ogarnąć niż od razu do wota siadac Cytuj Link to post Share on other sites
zenekzombi 52 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 poprostu zrobim 2 drozyny 1;zenek cantona,gtr,szary 2;spajder,maciek,striker,moze zdrajca zeby niebylo to tylko losowe przyklady 1 Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 zdrajca Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Jutro kolejne turnieje 1na1 o 16 i 3na3 o 19 Zachecam do grania My ostatnio zgarnelismy po 200 golda a malo braklo bylibysmy drudzy i wpadloby po 400 golda Chyba nieźle jak na 2 godziny grania Edytowane 2 Czerwca 2016 przez lukyeti Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 sorry chłopaki, nie wezmę udziału w turnieju piłkarskim. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts