michaanu 9 Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Witam, Mam upartą kobietę, która chce abonament z telefonem. Nie da się jej przekonać o słuszności oferty bez telefonu i dokupienia go osobno, więc proszę o nie proponowanie czegoś podobnego. Niestety uparte stworzenie . Orientowałem się już sporo czasu w abonamentach ale ostatnio wpadła mi w oko pewna ciekawa oferta z t-mobile. Czy warto wziąźć z abonamentem Z1 compact z dopłatą 100zł. sprzedać na allegro/olx za 900-1000zł. i w ramach "zarobionych" pieniędzy kupić lumię 735 za 500zł również nowa od operatra nówka na olx/allegro. Wydaje mi się to sęsowna opcja bo 300-400 zł zostanie w kapsie biorąc pod uwagę to że lumię 735 z tym abonamentem mam z 9zł dopłatą. Czy opłaca się coś takiego? Troszkę zachodu ale ładna kasa w kieszeni. Jeżeli chodzi o propozycje innych telefonów również jestem otwarty. Wymagania: Nowy, wielkość max. w stylu moto g2. Nie piszę o wyświetlaczu bo wiadomo jak to z ramkami okalającymi wyświetlacz. ale 4,7 Byłoby idealne(przecze sam sobie). System obojętny. Sensowny aparat. Nie będzie korzystała z aplikacji wymagających jakiśch ogromnych mocy obliczeniowych. Proszę o nie proponowanie żadnych b-brandów. Telefon brany będzie w abonamencie oczywiście, więc cenę ciężko określić .Pozdrawiam i proszę o ciekawe propozycje. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 (edytowane) myślę że Twoja kobieta jest bardzo uparta gdyż Ty jesteś bardzo skąpy tudzież żałujesz jej grosza i specjalnie się uparła na telefon z abonamentem a moim zdaniem nie ma sensu sprzedawać Z1 Compact, bo jest to świetny telefon i spodoba się Twojej kobiecie Edytowane 17 Maja 2015 przez Bartek5035 Cytuj Link to post Share on other sites
geciik 0 Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Witaj, z autopsji mogę Ci z całego serca polecić Xperie Z1 compact, telefon naprawdę świetny. Tylko pamiętaj, że jak będziesz ją później sprzedawał możesz mieć trochę zachodu bo z1 compact to tak jak w samsungach "mini". Większość ludzi woli jednak pełne zestawy typu Z1, Z2, Galaxy S4. Trochę telefonów i takiego sprzętu w życiu sprzedałem i to mogę Ci przekazać Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 myślę że Twoja kobieta jest bardzo uparta gdyż Ty jesteś bardzo skąpy tudzież żałujesz jej grosza i specjalnie się uparła na telefon z abonamentem a moim zdaniem nie ma sensu sprzedawać Z1 Compact, bo jest to świetny telefon i spodoba się Twojej kobiecie Raczej chodzi o to, że Z1 compact ma zbyt mały ekran. Chce coś większego. Na pieniądzach nie śpię a tu widzę szansę na zaoszczędzenie troszke pieniędzy. 300-400zł drogą nie chodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
geciik 0 Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Chce coś większego. To w końcu ma być dla żony czy dla Ciebie? Osobiście korzystam właśnie z Samsunga Galaxy Note II, którego za pewien czas będę sprzedawać(jakby ktoś był zainteresowany ) popytaj w salonie, może mają jakieś Noty Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 (edytowane) To w końcu ma być dla żony czy dla Ciebie? Osobiście korzystam właśnie z Samsunga Galaxy Note II, którego za pewien czas będę sprzedawać(jakby ktoś był zainteresowany ) popytaj w salonie, może mają jakieś Noty Dla żony, nie chce mi się za każdym razem pisać "ona". W temacie napisałem również, że wielkość moto g2 to max a rozmiar wyświetlacza jaki by preferowała to 4,7". A note II już zbyt stary pozatym samsungowi już podziękowałem . A propo problemu ze sprzedażą z1c. To zawsze zostaje komis, w którym dostanę 900 od ręki. Edytowane 17 Maja 2015 przez michaanu Cytuj Link to post Share on other sites
geciik 0 Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Dla żony, nie chce mi się za każdym razem pisać "ona". W temacie napisałem również, że wielkość moto g2 to max a rozmiar wyświetlacza jaki by preferowała to 4,7". A note II już zbyt stary pozatym samsungowi już podziękowałem . A propo problemu ze sprzedażą z1c. To zawsze zostaje komis, w którym dostanę 900 od ręki. Spoko, spoko. Ja nie mówię, żebyś się zapytał konkretnie o note II, tylko o wyższe modele. Jeżeli zetke masz zamiar sprzedać w komisie za 9 stów to bij do mnie odkupie wyżej. Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Komis jest ostatecznością. Taka tylko odpowiedź na brak chętnych na kupno. A moim zdaniem nie będzie problemu żeby go sprzedać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts