Skocz do zawartości

SMART TV 47-55' DO 2500ZL / 600 EURO +/-

Recommended Posts

Witam, chce kupic TV 47 - 55' , bardziej wolalbym 55' ale 47' tez bedzie ok, im wiekszy tym lepszy, ale nie chce gowna, wiec jezeli przykladowo jakis 50' bedzie lepszy niz 55' to wybieram ten lepszy. Jakosc > wielkosc.

Nie znam sie wogole na Telewizorach wiec prosze o pomoc.
Chcialbym zeby byl SMART, nastepne w kolejce jak bedzie w takim przedziale cenowym 4K, do tego 3D itp. niekonieczne ale milo jakby bylo. Bedzie uzywany do PS4 i XboX one, i podlaczany do komputera.

Budzet jaki chcialbym na niego przeznaczyc to okolo 2500zl +/-  ~ 600Euro.

Mieszkam w Irlandii wiec jakby sie znalazl jakis TV tutaj to super, podam nizej bezposrednie linki do sklepow z TV.
Albo jezeli sie bardziej oplaca to moge kupic w PL, zamowic tutaj, albo wyslac kurierem, bo akurat 27 maja przylatuje do Polski na 2 tygodnie.

Podaje nizej linki do Irlandzkich stron, powinny przekierowac bezposrednio do dzialu TV, najlepsze promocje sa na pierwszej podaniej stronie Pixmania, jednak ja sie nie znam na TV, takze moze i sa na promocji ale nie wiem czy beda dobre i warte swojej ceny :)

Nikt ? :/

Edytowane przez Osking

Sprawdziłem pierwszy z brzegu telewizor z Twoich linków - wynika z nich wprost, że telewizor kupiony w naszym kraju jest tańszy. Ja do 2500 zł polecam Ci Philipsa 47PFS7109, z ambilightem.

Odnośnie Samsunga, nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś było tak, że tolerował na SmartTV aplikacje tylko międzynarodowe i z kraju, z którego pochodzi TV, więc miałbyś albo tylko irlandzkie, albo polskie.

Za mały budżet na wszystkie Twoje wymagania. 4k to nawet w grę nie wchodzi jeśli zakładamy jakość>wielkość. Brałbym samsunga h6400 55 cali, tylko trochę dopłacisz a będziesz zadowolony. Bez 4k ale reszta się w sumie zgadza.

Z tym smartem sprawdź to o czym napisał zielony888 żeby nie było niespodzianek.