imyourman 0 Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Jestem na etapie poszukiwania używanego smartfona z Androidem w kwocie ok. 250 zł. Liczą się dla mnie dwie cechy: długo trzymająca bateria i dobry aparat z filmami HD. Wytypowałem: Xperia S SGS2 LG F60 Moto E Prosze o poradę znających się na smartfonach, które wybrać oraz jak macie jakieś inne propozycje to chętnie się zapoznam z nimi. Cytuj Link to post Share on other sites
Prorok 32 Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Xperie s od razu skreśl, tnie się przy scrollowaniu na stockowym systemie, chyba że jakiś custom rom. Cytuj Link to post Share on other sites
crovv 5 Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Sorry ale muszę, dobry aparat z filmami za 250 zł? To chyba jakiś żart... Sensowne telefony zaczynają sie od pułapu 200 zł więcej. Pierwsze aukcje z allegro, sgs2 cena od 400 zł i to w takim sobie stanie... W tej cenie, jedynie sgs2 mini... Przykro mi kolego, to zbyt mało kasy na stosunkowo wydajny telefon. Cytuj Link to post Share on other sites
imyourman 0 Napisano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Max. dam 300 zł i chyba najlepszym wyborek będzie F60, mam rację? Z minusów, które ogarnałem to brak jakichś tam aplikacji multimedialnych, ale reszta ok. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts