JestemLukasz 18 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Panowie chciałbym zachęcić do dyskusji i waszych spostrzeżeń apropo nawigacji. Jesteśmy kierowcami, każdy korzysta. Kto z czego korzysta? Po proszę wady i zalety. Osobiście korzystam z Yanosika od paru dni i jestem zadowolony, funkcja informowania poprzez użytkowników o " niebezpieczeństwie " Jest genialna ! Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ja korzystam z automapy ale to nie ta sama co na Windows CE, jak szukam jakiejś wsi i numer to nie widzi numerów tylko całą wieś i potem muszę ręcznie przeszukiwać okolicę i pokazać mu numer, który ma lecz w wyszukiwaniu nie jest mu to znane. Korzystam z niej bo przyzwyczajenie no i nie mam pakietu internetowego w abonamencie. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 (edytowane) Ja też yanosik albo navigator:) kiedyś też panorame firm ale irytowało mnie że jak przegapiłem jakiś zjazd to nie wyznaczało nowej trasy tylko zawracało z uporem maniaka Ale używam je w sytuacjach awaryjnych. Jak gdzieś jadę dalej to zabieram urządzenie z wgraną automapą Edytowane 11 Maja 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Nie ten dział, od tego masz inny dział. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts