Skocz do zawartości

Wymiana karty graficznej- do 1600 zł

Recommended Posts

Skłaniam się ku MSI... A może jakiś referencik?

Odpuść sobie, jeśli chcesz troszkę zaoszczędzić bierz kartę od palita, jest akurat w promocji:

- 3 lata gw,

- pół pasywny pryb pracy,

- podświetlane wentylatory - kwestia gustu

- Wiedżmin 3 w zestawie

- cicha praca układu chłodzącego kartę

Edytowane przez neo88

http://www.morele.net/karta-graficzna-evga-geforce-gtx-970-ssc-acx-2-0-4gb-gddr5-256-bit-hdmi-dvi-3xdp-04g-p4-3975-kr-713997/

Poprawione chłodzenie, dual bios, pół-pasywne chłodzenie, cewki nie piszczą no i mnie sie podoba estetyka, podkręcona fabrycznie. Długo się zastanawiałem i też wybierałem z pośród tych które wymieniłeś ale wybrałem tą i jestem zadowolony. 

Evka jest połpasywna .problem w tym ze pod obciazeniem głosniejsza . Ok 1500prm co jest już słyszalne

ciekawa sprawa bo katuje jak benchmarkami i oprocz dyskow w kompie nie slysze nic innego ?

hmm to zapodaj jakis benchamrk gdzie widac czas i rpm ;) Może dysk masz zozlatały :D

Tylko za bardzo nie wiem po co mam Ci to udowaniać skoro wiem co słysze :) Ty mi możesz udowonić jako fachowiec że to prawda :D

Moze masz uszkodzony słuch od strzelania lub smarkania . Co słyszysz jest mało wazne dla autora a rpm .

Moja MSI

slysze  tupot twojego piechura  :<

co nie zmienia faktu ze ciezko mi wejsc w grach na obrony wiecej niz 750rpm tak samo jak u Ciebie. Kłocić się nie będę, ty masz swoja MSI a ja swoja EVGA i wiem co slyszę.

Pozdrawiam.

Edytowane przez gustine
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...