belcik 0 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Witam , Mam problem , odnośnie aktualizacji oprogramowania do mojego LG L90. Nie jestem jakimś specjalistą w tej dziedzinie , dlatego pytam tu na forum. Mam wersje oprogramowania 4.4.2 , a wyszła nowa wersja , nie wiem dokładnie jaka 5.0.2 czy jakos tak . Pytanie moje brzmi następująco : Dlaczego nie moge zaaktualizowac swojego smartphone'a do tej wersji ? Gdy wchodze w Centrum aktualizacji , pod zakładką Szukaj aktualizaji pisze 'niezaktualizowany' , a gdy jej szukam , pisze , ze mam najnowszą wersje. Mój kumpel ma dokładnie taki sam telefon jak ja , mianowicie L90 i bez problemu telefon mu się aktualizuje i ma najnowszą wersje androida 5.0.2 . Czekam na pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Quniz 22 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Może ma ROMA? Cytuj Link to post Share on other sites
RoosS 6 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jeżeli masz brandowany l90 przez któregoś operatora (plus,orange,play,t-mobile) to z tego co mi wiadomo żaden z nich nie wypuścił jeszcze aktualizacji do lizaka.Inaczej się ma sprawa z nie brandowanym l90 tj kupionym w sieci sklepów agito,media,itp gdzie od nowosci masz czystego androida,takie l90 aktualizację dostały juz 29 zeszłego miesiąca.Z tego co mi wiadomo np aktualizacja w play ma być w 2giej połowie maja ,czyli w tym miesiącu.Jak sprawa wygląda u innych operatorów to nie mam pojęcia...Sam posiadam L90 i też niestety czekam na aktualizację... Cytuj Link to post Share on other sites
arronn 15 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Aktualizacja juz jestem ,polecam sciagnac lg mobile support tool i przez niego sprobowac Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts