javek224 0 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Czesc , kupiłem niedawno sony xperia z1 i od razu mam problem.. Robiłem sobie pare nagrań i zdjęć i ustawiłem także stronę startową i podłączyłem do ładowania , podczas ładowania wyświetlały mi się jakieś obrazki itd.. odłączam telefon od ładowarki i patrzę nie ma moich zdjęć i nagrań a strona startowa była taka sama jak przedtem , poprostu nic się nie zapisało itd lol ? I tak jest ciągle ! Co podłącze do ładowania to kasują mi się zdjęcia , nagrania , i też odrazu mi się włącza wifi blutu ,jasność na fula itd.. POMOCY !!! Tak jest co ładowanie. A I TO NIE JEST WIRUS BO KOMPUTER I AVAST BY GO WYKRYŁY !! PS. ROBIŁEM RESET TELEFONU I GO WYŁĄCZAŁEM I WLACZALEM I NIC !! ( Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Odpisałem Ci już w poprzednim temacie. Po co zakładasz drugi? Powtarzam: telefon nadaje się tylko do naprawy w serwisie! Link to post Share on other sites
javek224 0 Napisano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 pietrakov sory myślałem ze nie dodało.tamtego pytania Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Avast niczego by ci nie wykrył. Próbowałeś twardej reinstalacji systemu? Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Próbowałeś twardej reinstalacji systemu? Nie ma czegoś takiego - jest wipe rób reflash, czego Autor nie zrobił, mimo, że było mu to polecane w poprzednim temacie. Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Kontynuujcie tutaj http://forum.benchmark.pl/topic/175924-pomocy-z1/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts