Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja ostatnio kupuje w x-komie i to całkiem przypadkiem bo zawsze sprawdzam wszystkie sklepy gdzie taniej i tam zawsze wychodziło mi najtaniej, dodatkowo masz dostawę do sklepu za free, a nie tak jak w innych, że płacisz za dostawę do sklepu. NW jak w innych sklepach ale w byd. jest czynne aż do 21 więc nie ma problemu tego typu, ze się nie zdąży przed zamknięciem.

Edytowane przez bololabich

Ja polecam szukać na kilku stronach jednocześnie, czyli np. Agito, Morele, X-Kom, ESC albo czasami na ceneo zerknąć.

Gdzie będzie taniej albo w którym będzie dany model/rewizja produktu będzie dostępny, tam kupić.

Jeśli chodzi o sposób i koszt dostawy to też wybrać wygodniejszy.

To tyle, a martwić się oszukaniem czy coś w tym stylu nie ma po co, w każdym z nich zamawiałem i nie miałem żadnego problemu. Nawet wymiana/zwrot towaru przebiega dosyć sprawnie.

Pozdrawiam :)

Morele są fajne dopóki nie musisz reklamować sprzętu. Jak oddałem im swojego HD7950 na gwarancję to gotówkę zwrócili mi chyba po 3 miesiącach. A przez ten czas nie byli mi w stanie odpowiedzieć co się z kartą działo, kiedy mogę spodziewać się przybliżonej daty zwrotu, nic, zero informacji. Za to same zamówienia realizowane są generalnie szybko (zawsze wybieram odbiór osobisty u ich partnera), a i ceny są w porządku. Ze swojej strony polecam też właśnie x-kom, ale tutaj nie wiem jak wygląda sprawa z realizowaniem gwarancji gdyż na szczęście jeszcze nie miałem okazji nic im oddawać.

Kupowałem w "Moreli" 2 zestawy komputerowe i wszystko w porządku, nie wiem jak z reklamacją, bo nie miałem okazji reklamować, co do dostawy to działają stosunkowo szybko więc nie ma na co narzekać od strony realizacji zamówienia.