Outlaw666 588 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 50zl u operatora go usuwa ale chyba teraz nie zakładają ich już na Lumie. Z tego co tam wczesniej pisałeś, chcesz kupic używkę za 400zl... Nowy możesz miec za 600 albo i mniej na olx. Ja na poczatku roku kupiłem za 640 na gwarancji bez kilku dni, w pudelku z plombą. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Prorok 32 Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 http://olx.pl/oferta/nowa-nokia-lumia-735-czarna-bez-simlocka-gwarancja-CID99-ID8rcLw.html#25a0f95cf3http://olx.pl/oferta/nokia-lumia-735-CID99-IDa4pM7.html#25a0f95cf3Dla przykładu, w coś tego pokroju właśnie celuję. Nie potrzebuję prosto ze sklepu za 700zł (ceneo), skoro mogę mieć za <500, zaoszczędzone pieniądze mogę przeznaczyć na ładowarkę indukcyjną . Cytuj Link to post Share on other sites
Outlaw666 588 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ja nie ufam używanym smartfonom. Dla mnie to jak kupic używane buty. Aczkolwiek te 2 oferty wyglądają dość ciekawie. Jezeli nosisz telefon w kieszeni to radze kupić folie na ekran. Mi się nagle pojawiła 2cm głeboka rysa w okolicach przedniego aparatu, tydzień o kupieniu. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 BRANDING w Windows Phone : Sprowadza się do wgranie Loga przy starcie i schematu kolorów. Wyjątkiem jest Orange i chyba T-Mobile, gdzie mamy dodatkowe biblioteki do obsługi karty SIM zintegrowanej z kartą płatniczą - tak by mozna było płacić telefonem zbliżeniowo. Można wgrać czysty, nie bradowany soft CV - ALE - musimy wgrywac sotf pasujacy to naszego telefonu - czyli kupimy Lumię na Polskę z brandem Orange - to możemy wgrać soft CV dla Polski. W takim przypadku nie tracimy gwarancji. Branding w Windows Phone nie jest uciązliwy, nie ma (po za obsługą płatności zbliżeniowych) - "zaszytych" na stała programów, Kupowanie na OLX czy Allegro - TYLO osobiste, sprawdzamy czy mamy komplet, czy na pudelku numery zgadzają się z numerami telefonu, ważny jest DOWÓD zakupu, sprzedający powienien go mieć. W przypadku gdy przedający zaczyna krecić, nie bardzo chce się umówić na odbiór osobisty - to REZYGNUJEMY. Uczciwy sprzedawca zawsze się spotka, przyniesie komplet dokumentów. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Prorok 32 Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Czyli nie zwracać uwagi na brandowanie, co do softu to wiem, zawsze wgrywałem zgodne z regionem. Odbiór osobisty będzie raczej niemożliwy, bo z mojego miasta nie ma tu raczej aukcji . Ale przesyłkę można otworzyć przy kurierze, więc to żaden kłopot, jak coś się nie będzie zgadzać, to mogę odesłać.Dobra, dzięki panowie, rozglądam się za L735 Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Otwarcie przesyłki nic ci nie da bo pierwsze musisz zapłacić a potem możesz otworzyć. Jeśli chcesz zamawiać to tylko przez poczte polską za pobraniem i ze sprawdzeniem zawartości. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts