aviuz 0 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Dzień dobry.Szukam telefonu do ceny wyżej podanej. Interesuje mnie konkretnie:- Długa wytrzymałość baterii- W miarę dobry aparat- Slot na kartę SD- Taki trochę pod gry- Android, no chyba, że polecacie WP- LTELudzie polecają z tego co widzę, LG 2, jako przykład. Mam jeszcze na oku SONY xperia E4g... No chyba, że jest jeszcze coś w miarę przystępnej cenie.Jeszcze nasunął się Samsung Galaxy Grand Prime...Dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) G2 używanego to za 800 spokojnie kupisz i to w bdb stanie. Moim zdaniem warto dołożyć bo ten Samsung i Sony to nawet startu do niego nie mają. Rewelacyjny smartfon tylko nie ma wejścia na kartę sd Bateria świetna, gry śmigają wszystkie bez problemu, bardzo dobry aparat No chyba że chcesz wp. Za 6 stówek już i mniej kupisz nową Lumie 640 albo 735. Kiedyś się na wp zawiodłem bo to były początki ale zaczyna coraz bardziej zyskiwać w moich oczach Edytowane 6 Maja 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
aviuz 0 Napisano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) Ta stówka więcej trochę boli...http://allegro.pl/smartfon-lg-nexus-4-e960-4x1-5ghz-16gb-24m-gw-pl-i5327991075.htmlA to coś? Czy lepiej nie korzystać z tej aukcji?a zreszta... odpada, nie ma ktoś czegoś jeszcze? bo naprawdę rozważam tego e4g Edytowane 6 Maja 2015 przez aviuz Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 http://allegro.pl/sm...5327991075.htmlA to coś? Czy lepiej nie korzystać z tej aukcji? Brak gwarancji producenta, tylko serwisowa przez firmę, która nie wiadomo ile będzie działać. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 I jakie są warunki gwarancji No boli boli ale to taki kombajn jakiego w tej cenie nie znajdziesz. Może jeszcze xperia 1 ale ma tragiczny ekran i duży rozmiar samego urządzenia A ten Nexus ma słabą baterie i aparat To odczekaj z miesiąc jeszcze, dozbieraj kasę i czekaj na okazję bo serio warto mam go więc wiem co mówie:) Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Możesz kupić Sony Xperia Z1, telefon też ma swoje zalety, a widziałem że za 700zł da się go spokojnie kupić. Do twoich wymagań będzie wystarczający. Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Panowie chyba już wyczerpali temat - szukaj ofert LG G2 i Xperii Z1. Ewentualnie Motorola Moto G2, albo myPhone Luna. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts