Jetrel 0 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Witam wszystkich:)Przychodze po prośbie z pomocą w wyborze telefonu.Mam upatrzone kilka modeli, ale nie mogę się zdecydować.Modele które rozważam to:Nokia Lumia 735Sony Xperia M2 Samsung Galaxy A3LG Spirit 4G LTESamsung Galaxy Ace 4Myślałam jeszcze o Grand Prime, ale przeraziło mnie to jak ekran się ugina.Czego chciała bym od telefonu? Wiadomo, wszystkiego co najlepsze, chociaż zdaję sobie sprawę że z tej półki cenowej nie poszaleję. Zależy mi na telefonie wytrzymałym. Nie chciała bym żeby po upadku ekran poszedł w drobny mak. Szukam też telefonu który wytrzyma dłużej niż kilka godzin bez ładowarki-dużo podróżuję i nie mam możliwości ładowania telefonu.Dodatkowo- dosyć dobry aparat. Pracuję z psami i nie jestem w stanie ustawić ich do zdjęcia w bezruchu, w idealnym świetle. Potrzebuję żeby aparat był satysfakcjonujący.Proszę o pomoc i pozdrawiam:)PS: Jak to jest z tą niewymienną baterią? Dramat? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Z tych tutaj wybrałbym raczej Lumie choć wielkim fanem windowsa nie jestem. Jeśli chcesz androida to Spirit albo A3, ew M2 Co do wytrzymałości. Radzę kupić dobre etui bo bez tego każdy się może posypać. Plastik popękać, aluminium się powginać a szkło stłuc. Tak jest zawsze. Niefortunny upadek nawet z niskiej wysokości i ekran zbity albo pokiereszowana obudowa. Do tego folia albo szkło hartowane Co do ładowania. Możesz sobie kupić powerbank:) do 100 zł można już kupić jakiś porządny którym kilkukrotnie naładujesz urządzenie Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Jeżeli nie przeszkadza Ci system, to, z racji na aparat, najlepsza będzie Lumia 735. W innym wypadku, najlepszy będzie Spirit. Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Jeśli chcesz dużej baterii, to rozważ też LG G2 mini, L90 lub G3 s. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Tak jak wyżej, Lumia 735 lub spirit, a jeżeli coś spoza listy to g3s. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts