Kacpero999 4 Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Witam Komputer ma sluzyc mi do nagrywania grania w gry takie jak bf4, far cry 4, ac unity, wiedzmin 3, minecraft, lol, cs go , gta v Ponadto rendering: Sony Vegas pro 12 , Cinema 4d, AAE,/obrobka zdjec/Photoshop/nagrywanie Zastosowanie komputera: Gry/rendering/nagrywanie/grafika Maksymalna kwota jaką dysponujesz: 4000 zl ze wszystkim [ale fajnie by bylo gdyby mnie to mniej kosztowalo] Których części potrzebujesz?: Buda+Monitor do 400 zl + Sluchawki do 100 zl Czy będziesz podkręcać sprzęt?: Jezeli cena nie bedzie jakas wysoka to czemu nie ? ;p Jaką rozdzielczość posiada Twój monitor? Czy masz zamiar go zmienić? Jaki to model?:Nie Wiem Specjalne wymagania: Cisza/wydajnosc/niskie temperatury Czy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera? nie Własna propozycja zestawu: http://www.morele.net/inventory/info/7v15tL/ Inne: Komputer na bardzo dlugi okres czasu Cytuj Link to post Share on other sites
Sadek.0 1177 Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 (edytowane) Zastosowanie komputera: Gry/rendering/nagrywanie/grafika Uwzględnij to w %. W Twoim zestawie nie widzę dysku twardego. W jakiej rozdzielczości montaż wideo ? C z monitorem, nie masz żadnego ? Edytowane 3 Maja 2015 przez Sadek.0 Cytuj Link to post Share on other sites
crossek 38 Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Tak btw - jeśli zamierzasz nagrywać tzw gameplaye i streamować to przydaa ci się i7 w zestawie I tak w ogóle ustal max budżet na SAMEGO PC a słuchawki i ten monitor w oddzielnym temacie - bo straszny syf się zrobi... Cytuj Link to post Share on other sites
Kacpero999 4 Napisano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Tak btw - jeśli zamierzasz nagrywać tzw gameplaye i streamować to przydaa ci się i7 w zestawie I tak w ogóle ustal max budżet na SAMEGO PC a słuchawki i ten monitor w oddzielnym temacie - bo straszny syf się zrobi... sluchawki 100 zl monitor 300 zl Buda- 3580 zl Uwzględnij to w %. W Twoim zestawie nie widzę dysku twardego. W jakiej rozdzielczości montaż wideo ? C z monitorem, nie masz żadnego Nie mam monitora nwm ponadto jaki wybrac moze doradzicie ? rozdzielczosc full hd Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Tak btw - jeśli zamierzasz nagrywać tzw gameplaye i streamować to przydaa ci się i7 w zestawie Niekoniecznie. Pod nagrywanie jest przecież ShadowPlay od nV który to jest znakomicie zoptymalizowany W Twoim zestawie nie widzę dysku twardego Co z tym dyskiem ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kacpero999 4 Napisano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Niekoniecznie. Pod nagrywanie jest przecież ShadowPlay od nV który to jest znakomicie zoptymalizowany Co z tym dyskiem ? dysk wd blue 1tb jakby co ;p Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts