Skocz do zawartości

Aukcja BCM-pytanie.

Recommended Posts

Dokładnie. Niektórzy nie potrafią uczciwie licytować tylko czają się na ostatnią chwilę :)

Nieuczciwe to jest wycofywanie aukcji przed czasem i pisanie jako powód ze cena nie odpowiada albo że nie przekroczyło ceny minimalnej chociaż aukcja była BCM !!

Oj spotkałem się ostatnio z taką aukcją ...

Albo miałem tez przypadek że wygrałem tanio aukcje ( jak dobrze pamiętam karta graficzna GF 8600 GT ) i koleś napisał że się coś z kartą stało i że nie może mi jej sprzedać , no a potem niestety wystawił spowrotem

Drugi kuriozalny przypadek to byl taki że koleś ( też z kartą tylko już ATI 4850 ) wycofal wszystkie aukcje bo chciał sprzedać po za aukcją i zapomniał wycofać moją i aukcja się skończyła i wyszło że ja wygrałem aukcje ( jako że na początek dałem 10 zł a potem miałem podbijać aukcje pod koniec by sobie sztucznie nie podbijać ) i niestety koleś pisal że nawet nie mam się co wysilać z wpłatą bo i tak mi jej nie wyśle ( allegro oczywiście odpisało w tej sprawie że zakończenie aukcji jest równoznaczne z zakończeniem aukcji ) niestety allegro odpisało że nie może ingerowac w postanowienia miedzy kontrahentami i że są tylko stroną która udostępnia miejsce ( w tym przypadku portal ) do wystawienia sprzedaży ( Tylko że ciekawe że biorą za to kase a nie pilnują albo nic ich potem nie obchodzi ) ...

Może kiedyś się coś zmieni na allegro , bo nieraz niezłe jaja