TheLaska 0 Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Witam, jako że mój Htc One x zepsuł się po prawie 2,5 roku użytkowania przyszła pora na zmienię telefonu. Do wyboru mam jedynie a)Htc Desire 620 b)Sony Xperia M2 Aqua c)Nokia Lumia 735 d)Lg Spirit 4G LTE Chodzi mi o płynność działania w menu, w gry nie gram zbyt wiele, może jedynie w jakieś podstawowe nie mające dużych wymagań. Liczy się dla mnie także jakoś zdjęć, wiem, że nie będą one idealne ale który z tych smartfonów wykonuje najlepsze zdjęcia ? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Z tych tutaj to raczej bym wybrał Nokie A G3s nie masz może do wyboru ? Bo chyba najlepsza opcja by to była wtedy Cytuj Link to post Share on other sites
TheLaska 0 Napisano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Też mam G3s, musiałem przeoczyć tą możliwość, czym takim wyróżnia się ten telefon ? Cytuj Link to post Share on other sites
Wizzy159 42 Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Też polecam lg g3s ma go mój siostrzeniec i jest mega zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
TheLaska 0 Napisano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Poczytałem trochę i faktycznie LG G3s wydaje się być najlepszym wyborem Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Pod te wymagania brałbym l735. Pod te wymagania w sam raz. Zero ścin i dobre zdjęcia. Jeżeli Android to faktycznie g3s jest porządnym telefonem. Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Lumia 735 z tych robi najlepsze zdjęcia, jeśli Android to LG G3s - ale aparat ma trochę gorszy niż Lumia. Napisałeś, że chodzi Ci o podstawową "pracę" - wybierz Lumię 735, szybka, płynna, bardzo dobry aparat, bardzo dobry ekran, do tego Masz ładowanie Bezprzewodowe Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts