wiskomp 0 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Witam, ponad dwa lata temu zakupiłem monitor LG IPS237L-BN. W dniu wczorajszym podczas normalnej pracy monitor uszkodził się, a mianowicie cała lewa strona dostała różowej poświaty oraz stała się poszatkowana, niewyraźna etc. Natomiast cała prawa strona jest OK. Jako, że monitor jest dwa miesiące po gwarancji, serwis rozkłada ręce. Co radzicie mi zrobić w takim przypadku? A może ktoś z Was miał już do czynienia z uszkodzeniem tego typu? Generalnie powoli nastawiam się na zakup czegoś nowego, ale jeżeli byłaby jakaś nadzieja to chętnie bym z niej skorzystał Wszelkie możliwości podłączenia sprawdziłem, 100% wina monitora. Poniżej przesyłam kilka fotek z opisane usterki, czekam na Wasze sugestie https://www.dropbox.com/sh/bz327kr7pcfrzy9/AAB3HcKoynIFJ_SkKgXpYVwqa?dl=0#/ Pozdrawiam, Cytuj Link to post Share on other sites
fxjerzy 166 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Niech jakiś punkt wyceni ci koszt naprawy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts