adamekksi 28 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Witam serdecznie, poszukuję jakiegoś telefonu na androidzie w przedziale cenowym do 300zł jako, że mój advance strasznie spadł z ceny. Przeszukałem zakamarki allegro oraz olx i natrafiłem na takie oto propozycje : Lg Optimus 4x HD w cenie 330 zł ( stan jak nowy ) Lenovo A820 w cenie 250 zł ( żadnych mikrorysek itp, ale mam obawy co do chińskich telefonów w razie konieczności naprawy ) Lg L70 w cenie 320 zł ( w stanie bardzo dobrym ) Czy jest coś wartego uwagi z powyższych, czy istnieją lepsze telefony w tych cenach ? Czekam na wasze propozycje i sugestie. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Z tych podanych to ja wybrałbym LG 4x, wgrasz sobie na niego Cyanogenmod i będzie działał jak marzenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 4x hd sie bardzo grzeją, ogólnie tegra to żelazko xD Cytuj Link to post Share on other sites
adamekksi 28 Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Poszukałem jeszcze trochę i doszły dwie propozycje : Lenovo S650 ( 305zł ) LG F70 ( 315zł ) Czy któraś jest warta polecenia bardziej niż te wymienione w pierwszym poście ? I czy ktoś miał styczność z telefonami lenovo jak to jest w przypadku wymiany wyświetlacza, czy innej części - da się to wymienić w serwisie ? Pozdrawiam, Adam. Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 W przypadku telefonów w takiej cenie to i tak nie opłaca się wymieniać wyświetlacza. Poszukaj jeszcze może HTC One X. Cytuj Link to post Share on other sites
Triangullar 2 Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 HTX One X REWELKA Cytuj Link to post Share on other sites
Spoks 11 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 W tej chwili w Tesco można kupić myPhone Fun3 za 299zł, w tej cenie to fajna propozycja Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts