MisterBorou 0 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, ostatnio postanowiłem poeksperymentować z kręceniem. Dzisiaj wziąłem się do rzeczy, przeczytałem kilka poradników i wszystko zrobiłem tak jak było w nich napisane lecz po ustawieniu, zapisaniu, wczytaniu profilu i zresetowaniu nic się nie zmieniło. W filmach które oglądałem w BIOSie było pokazane taktowanie procesora na takie jakie zmienili, u mnie cały czas jest wartość domyślna. Wiem, że na pewno robię coś źle tylko nie wiem co i nie potrafię znaleźć odpowiedzi. Mam płytę główną od MSI. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez MisterBorou Cytuj Link to post Share on other sites
Melman1980 363 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Zapowiada się nieźle Cytuj Link to post Share on other sites
qwerty1997 27 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 A jesteś pewien że zapisujesz ustawienia? Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13227 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Mam płytę główną od MSI. Nooo nie bądź taki nieśmiały, napisz coś więcej. Nooo dalej, lubisz to skuo . . . http://www.psxextreme.info/public/style_emoticons/default/isee.png 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MisterBorou 0 Napisano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) Nooo nie bądź taki nieśmiały, napisz coś więcej. Nooo dalej, lubisz to skuo . . . http://www.psxextreme.info/public/style_emoticons/default/isee.png MSI Z87-G43, a procek to Intel CORE I5-4670 A jesteś pewien że zapisujesz ustawienia? Zapisuję na pewno bo po resecie mogę je wybrać na płycie głównej, nie jestem pewien tylko tego załadowywania. Mam kilka opcji zmianę nazwy, zapis, załadowanie i wyczyszczenie profilu. I wiadomo po wybraniu zmieniam nazwę, daje zapis i ładuję jednak nic si e nie zmienia Edytowane 1 Maja 2015 przez MisterBorou Cytuj Link to post Share on other sites
lucas-7 45 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jeżeli masz i5 4670? To mam zła wiadomości. Bardzo zła. Nie podkrecisz go Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts