Rumcajs2312 1 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam tak jak powyżej. Komputer przed chwilą przyjechał od informatyka który instalował kartę. Po podpięciu kompa i uruchomieniu w rozdzielczości FHD ukazuje się obraz, lecz pasek zadań jest w połowie ucięty, podobnie jak ikony znajdujące się z boku ekranu. Jak to naprawić?? Cytuj Link to post Share on other sites
Damian47akaQcu 150 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Monitor obsługuje full hd? Sprawdź częstotliwość odświeżania. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mesiuskate 21 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 jak karta amd to w sterowniku może złe skalowanie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rumcajs2312 1 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Nie AMD, mam gtx 960 od palita. działo się tak gdy podpinałem pod hdmi, jednak gdy podpiąłem za pomocą przejściówki pod vga jest normalne. Cytuj Link to post Share on other sites
Triangullar 2 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Czy w monitorze masz złącza DVI lub Display Port? Jeśli tak korzystaj z nich nie będzie problemu. Odswiezanie nie ma nic do tego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts