JestemLukasz 18 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam, otrzymałem dziś Z3 i niestety ma simlocka a chciałem virgin mobile wsadzić.. Nie chce sam sciagac simlocka bo zalezy mi na gwarancji - czy w salonie zdejma mi za free czy nie ma opcji ? Coś po za orange mi będzie działać ? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 W salonie koszt zdjęcia simlocka to 77 zł. Jeżeli masz simlocka na Orange, to tylko w Orange telefon będzie działał. Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Simlocka możesz sciągnąć nawet poprzez kod kupiony na allegro, gwarancji nie tracisz. Cytuj Link to post Share on other sites
JestemLukasz 18 Napisano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jakby ktoś nie wiedział a chciał ściągnąć niech tego nie robi ! Orange wysyła kod i można samemu zdjąć kodem bądź tak jak ja na infolinii zlecić zdjęcie sim locka, potem wysyłają email, wpisujemy kod w telefon i po simlocku Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts