Greelo 1 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam, poszukuję monitora pod wiele zastosowań. Głównie chcę zeby była pod niego podłączona konsola PS4 którą niebawem kupie, sporadycznie podłączony laptop do pracy czy oglądania filmów. I tutaj chciałbym przedstawić swoje wymagania. biurko nie jest małe, ale TV odpada więc rozmiar tak 27-29cali myslę mi wystarczy nawet do grania z większej odległości (ok 2,5m), cena niezbyt wysoka ok 1tys. I tutaj mam dylematy, jaki format monitora czy warto kupić 21:9 czy standardowo 16:9 wystarczy, i druga sprawa czy głośniki w monitorze są konieczne, czy da się coś podłączyć do monitora\konsoli? Proszę o pomoc, będzie on kupiony dopiero w wakacje prawdopodobnie więc jeśli są jakieś modele premierowe też mile widziane, muszę poznać dokładne koszta, ale też nie chciałbym wydawać kosmicznych sum. Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Za 1000zł nie kupisz nic godnego uwagi w 27". Cytuj Link to post Share on other sites
Greelo 1 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 To może jakaś propozycja co i jak ? Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Za 1000zl kupisz przyzwoite 24" jak Dell U2414H Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts