elopatiko 1 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Kupiłem Moto G2 LTE i mam problem z pierwszym uruchomieniem, przycisk uruchomienia nie działał więc od razu pomyślałem, że bateria całkowicie pusta więc podłączyłem do laptopa, ale nic nie ładuje biały ekran z baterią i 0% ciągle.... coś poradzicie czy jutro na gwarancje.... na dodatek laptop nie umie rozpoznać urządzenia.... Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez elopatiko Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie dawid0032 746 Napisano 29 Kwietnia 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 A masz normalną ładowarke ? Cytuj Link to post Share on other sites
elopatiko 1 Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Przepraszam za problem, telefon potrzebował z 15min na ładowaniu z laptopa żeby bateria cokolwiek załapała... Cytuj Link to post Share on other sites
Outlaw666 588 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Port USB z laptopa ma prąd wyjściowy 0,5A w przypadku 2.0 i 0,9A w przypadku 3.0. Zwykle ładowarki smartfonów mają natężenie w przedziale 1A-2A. Dlatego właśnie najlepiej jest ładować telefon ładowarką z zestawu albo inną o podobnym prądzie wyjściowym (najlepiej identyczny lub trochę większy). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts