Skocz do zawartości

Ulepszamy sprzęt benchmarkowców, czwarta edycja

Recommended Posts

Ja też zagłosował, ale nie na Ciebie :lol:

http://www.benchmark.pl/ankiety/ankieta/42/Ulepszamy-sprzet-benchmarkowcow-edycja-4.html

********************************************************************************

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=518451

http://www.techpowerup.com/gpuz/5mpgr/

********************************************************************************

@torture - ja myślę, że za kilka dni zmienisz mobo na Asus P5Q (może delux), grafikę na HD4870, zasilacz i może jakieś chłodzenie sobie dokupisz :lol:

Za taki badziew to się obrażam na całego benchmarka i kasuję konto.

@torture - ja myślę, że za kilka dni zmienisz mobo na Asus P5Q (może delux), grafikę na HD4870, zasilacz i może jakieś chłodzenie sobie dokupisz :lol:

hehehe sporo ludzi lubi ta płytę główną jest tania i jak na swoją cenę dobra do oc...

No cóż, jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia.

Kogokolwiek nie wybiorą będzie ciekawie. U Torture grafa (rzucić mu Gigabyte HD4850 Multi-Core coś tam pasywnego :lol:) do zmiany, u Juniora obowiązkowo procek.

U mnie też procek do zmiany... :mrgreen: :lol:

Kurde, moje żarty sa zbyt heavy na te publikę chyba. Przepraszam, to był ostatni raz. A jeśli wygram i dostanę 4870 to nie usunę konta, obiecuję :)

Fajnie, że tym razem będziemy mogli dyskutować nad modernizacją komputera zwycięzcy. Powymyślamy, pocieszymy się, a benchmark zrobi nam psikusa i zrobi po swojemu :lol:

Koniec offtopa. Głosować głosować! Na kogokolwiek, byle głosować. Przy takiej frekwencji to wybory będą nieważne :lol:

No jasne, że mi zależy :P To był żart z tym 4870 :P Cieszyłbym jak jak dziecko z żelków. Jutro wyniki (a właściwie to już dzisiaj), więc spokojnie. Jeszcze trochę cierpliwości.

PS O której można się ich spodziewać? Bo jutro idę na wykład z Naszym Mistrzem i Władcą, tzn. prezydentem RP Lechem K. i nie wiem kiedy wrócę. Jak się spytam: "Niedługo wybory prezydenckie, jest szansa na drugą kadencję, a więc kolejne 5 lat. Czy w związku z tym szlifuje Pan Prezydent jakiś język obcy?" to możliwe, że w ogóle nie wrócę, bo BOR weźmie mnie na wypad do lasu ;)

Lechem K. i nie wiem kiedy wrócę. Jak się spytam: "Niedługo wybory prezydenckie, jest szansa na drugą kadencję, a więc kolejne 5 lat. Czy w związku z tym szlifuje Pan Prezydent jakiś język obcy?" to możliwe, że w ogóle nie wrócę, bo BOR weźmie mnie na wypad do lasu

To proste jak masz ponad 1.60m to już cie nie zobaczymy :P;):P więc zostaw punkty koledze Junior no chyba że jest inaczej .

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...