Skocz do zawartości

Ulepszamy sprzęt benchmarkowców, czwarta edycja

Recommended Posts

Nie ma aktualnej listy wyników co najwyżej ta nieoficjalna jednak według mnie jest strasznie ułomna

No właśnie, szkoda że nie ma na żywca jak sie koledzy plasują w stawce.

A tak to kop w temacie do upadłego a i to nie takie pewne bo nie każdy odając głos wstawia tu posta.

To zarejestruj sobie 120 nowych użytkowników i masz wygraną w kieszeni :lol:

edit:

Dlatego właśnie powinno być ograniczenie na głosujących, żeby mieli np. min. 10 postów na forum i byli na tym wortalu np. min. miesiąc.

Ja mam inne pytanie... Znajomy twierdzi że użytkowników którzy głosowali jest tylko 114 na ponad 20 000 zarejestrowanych użytkowników. Czy to prawda jest?

A czy znajomy to maszyna zliczająca? :lol: Ja podejrzewam, że głosów jest stosunkowo mało. Tym bardziej, że na głównej stronie nie widać odnośnika do konkursu.

Jak bardzo chcecie, to mogę Wam podać pierwsze trzy miejsca na chwilę obecną :)

Czekamy :lol:

Ja mam inne pytanie... Znajomy twierdzi że użytkowników którzy głosowali jest tylko 114 na ponad 20 000 zarejestrowanych użytkowników. Czy to prawda jest?

Znajomemu się nudziło, aby założyć 114 kont :lol:

Na stronie http://www.benchmark.pl/ankiety/ankieta/42/Ulepszamy-sprzet-benchmarkowcow-edycja-4.html jest linijka "liczba użytkowników: 117" więc to chyba liczba głosujących tak?

Według mnie jest to liczba głosujących.

to może dodać opcję, że tylko osoba, która załosowała może wygrać :lol:

frekwencja byłaby większa.

Dobry pomysł ! np. za oddanie głosu można by wygrać jakiś gadżet, na pewno poprawiły by się statystyki zwiększając przy tym poziom emocji :lol:

Możliwość jest też tak, że niektórzy użytkownicy zostawili głosowanie na ostatnią chwilę. Zapraszam do głosowania :lol:

********************************************************************************

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=518451

http://www.techpowerup.com/gpuz/5mpgr/

********************************************************************************

teraz już nieważne kto jest na pierwszych 3 miejscach, lada chwila wynik :) mam nadzieje że wygra torture chociaż nie głosowałem na niego :lol: głupio by było gdyby redakcja, po dającej mu tyle nadziei dyskusji, go nie wzięła :lol: trzymam kciuki torture

Jestem pewny, że nie wygram :lol: Zobaczycie. Wygra ktoś kto ma największy zapał i najwięcej znajomych, którym się konto chciało zakładać. Jego imię usłyszymy pierwszy raz podczas wyników 8-) Czekam tylko na potwierdzenie i zamawiam 4670 :D Poweeeeer! (czyt. Pałaaaaaaaa)

@Cutter72: Obrażam się :)

PS Zróbmy test, niech teraz ze 3 osoby na raz zagłosują i zobaczymy jak zmieni się licznik :lol:

PS2 A Tomek Stiller rzeczywiście umie podnieść emocje :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...