BlurgH 5 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Mam pytanie - korzystam od pół roku z Della 2713hm. Nie było z nim problemu do wczoraj, kiedy monitor wziął i zgasł. NIe odpala w żaden sposób, ale nie jest to wina komputera, bo podpiąłem pożyczony monitor i działa normalnie. Wcześniej stał w biurze projektów ( chyba od stycznia 2013r do listopada 2014 ) i był dosyć intensywnie użytkowany Co mu się mogło stać ? Link to post Share on other sites
fxjerzy 166 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Weź miernik i sprawdź czy z zasilacza wychodzi napiecie Link to post Share on other sites
BlurgH 5 Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak tylko dotrę do domu i pożyczę miernik, to dam znać... Zasilacz sprawdzony, jest w porządku. Rozumiem, że mogę zacząć szukać nowego monitora ? Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez BlurgH Link to post Share on other sites
fxjerzy 166 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Jakiś serwis który naprawia w okolicy ?https://www.google.pl/#q=naprawa+monitor%C3%B3w Link to post Share on other sites
BlurgH 5 Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Tam się planuję udać. Zobaczymy, czy coś pomoże. Na razie dzięki za informacje, zobaczę, czego się dowiem, ale to dopiero jutro... Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Weź miernik i sprawdź czy z zasilacza wychodzi napiecie przecież napisał ze podłączył inny monitor i wszystko działało wiec co tym miernikiem ma sprawdzać?? Link to post Share on other sites
fxjerzy 166 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 przecież napisał ze podłączył inny monitor i wszystko działało wiec co tym miernikiem ma sprawdzać?? Po zdjęciu obudowy sprawdzić miernikiem czy wysiadł zasilacz (zintegrowany) czy uszkodzeniu uległa elektronika Link to post Share on other sites
BlurgH 5 Napisano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Naprawione, temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
fxjerzy 166 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Podaj chociaż dla innych co było uszkodzone jaki koszt ? Link to post Share on other sites
BlurgH 5 Napisano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Elektronika, nie powtórzę nazwy, bo coś przekręcę a nie mam dokumentów z serwisu przed sobą. Koszt na szczęście zerowy, bo w emocjach zapomniałem, że przecież brałem ten monitor z wydłużoną gwarancją i serwis Della załatwił wszystko ( tutaj muszę potwierdzić, że zrobili to błyskawicznie ), dzisiaj mam monitor na biurku. Link to post Share on other sites
Recommended Posts