Skocz do zawartości

Wybór Zestawu/Pomoc w ulepszeniu 3280 zl

Recommended Posts

• Zastosowanie komputera :  Gry/rendering w sony vegasie/Cinema 4d/nagrywanie

• Maksymalna kwota : 3280 zl  [bez Monitora]

Których części potrzebuję :  caly zestaw + Monitor do 400 zl 

Czy będę podkręcać sprzęt: Tak Mam zamiar zwiekszyc taktowania karty graficznej

Rozdzielczość mojego monitora i model: Aktualnie mam laptopa rv510 i nie znam sie zbytnio na tym jak to sprawdzic / jestem zielony ;p

Specjalne wymagania : Wydajnosc,cisza,niskie temperatury

Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : Procek:Pentium R Dual Core Cpu  T4500 2.30GHZ Karta Graficzna: ATI MOBILITY RADEON HD 4500/5100 Series [Tyle Tylko wiem] 

Własna propozycja zestawu:

http://www.morele.net/inventory/info/LxMZJX/

2 http://www.morele.net/inventory/info/w8ICCA/[Ten zestaw bez obudowy Ale taka sama jak u gory] 

Prosze o pomoc w wybraniu zestawu/ulepszeniu :)  z gory wielkie dzieki  :)

Twoje propozycje są tak rozstrzelone, że cieżko mi się za to zabrać. Okreś dokładnie swój budżet. Czy jest to 3280 zł + 400 zł czy 3967 zł ? Ile jest tego renderowania ? Będziesz miał możliwość rozbudowy komputera w przyszłości o kolejne kości pamięci ram ?

Witaj !

Ah sorki jestem nowy na forum ;p [chociaz nie usprawiedliwia mnie to do ulozenia poprawnej wypowiedzi xd] chodzilo mi o to ze monitor do 400 zl i buda 3280 zl ponadto sluchawki do 100 zl renderowania bedzie sporo. poniewaz aktualnie posiadam bardzo duzo wolnego czasu i zamierzam tak jak mowilem tworzyc jak najlepsza grafike w cinemie 4d, sony vegasie 12, photoshopie, /nagrywac/grac w gry takie jak dying light, far cry 4, i inne.A co do ramu trudno mi powiedziec musial bym sam sie przekonac [Ale puki co jak dla mnie 16 gb wystarczy] Pozdrawiam :)

A i co do tego zestawu co sam zlozylem to chodzilo mi oto zeby pomoc mi wybrac zestaw i poprawic podzespoly bo moze sa jakies lepsze ?

A co do zestawu to chodzilo mi oto zeby pomoc wybrac lepszy zestaw oraz podzespoly wymienione w tym zestawie

Edytowane przez Kacpero999