Kacpero999 4 Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Zastosowanie komputera : Gry/rendering w sony vegasie/Cinema 4d/nagrywanie Maksymalna kwota : 3280 zl [bez Monitora] Których części potrzebuję : caly zestaw + Monitor do 400 zl Czy będę podkręcać sprzęt? : Tak Mam zamiar zwiekszyc taktowania karty graficznej Rozdzielczość mojego monitora i model: Aktualnie mam laptopa rv510 i nie znam sie zbytnio na tym jak to sprawdzic / jestem zielony ;p Specjalne wymagania : Wydajnosc,cisza,niskie temperatury Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : Procek:Pentium R Dual Core Cpu T4500 2.30GHZ Karta Graficzna: ATI MOBILITY RADEON HD 4500/5100 Series [Tyle Tylko wiem] Własna propozycja zestawu: 1 http://www.morele.net/inventory/info/LxMZJX/ 2 http://www.morele.net/inventory/info/w8ICCA/[Ten zestaw bez obudowy Ale taka sama jak u gory] Prosze o pomoc w wybraniu zestawu/ulepszeniu z gory wielkie dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Twoje propozycje są tak rozstrzelone, że cieżko mi się za to zabrać. Okreś dokładnie swój budżet. Czy jest to 3280 zł + 400 zł czy 3967 zł ? Ile jest tego renderowania ? Będziesz miał możliwość rozbudowy komputera w przyszłości o kolejne kości pamięci ram ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kacpero999 4 Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Witaj ! Ah sorki jestem nowy na forum ;p [chociaz nie usprawiedliwia mnie to do ulozenia poprawnej wypowiedzi xd] chodzilo mi o to ze monitor do 400 zl i buda 3280 zl ponadto sluchawki do 100 zl renderowania bedzie sporo. poniewaz aktualnie posiadam bardzo duzo wolnego czasu i zamierzam tak jak mowilem tworzyc jak najlepsza grafike w cinemie 4d, sony vegasie 12, photoshopie, /nagrywac/grac w gry takie jak dying light, far cry 4, i inne.A co do ramu trudno mi powiedziec musial bym sam sie przekonac [Ale puki co jak dla mnie 16 gb wystarczy] Pozdrawiam A i co do tego zestawu co sam zlozylem to chodzilo mi oto zeby pomoc mi wybrac zestaw i poprawic podzespoly bo moze sa jakies lepsze ? A co do zestawu to chodzilo mi oto zeby pomoc wybrac lepszy zestaw oraz podzespoly wymienione w tym zestawie Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Kacpero999 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts