lukas170893 0 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witam. Moja siostra zalozyla sobie konto na tej str zeby sciagnac film, ktorego tam nie znalazla, ale zrobila to na szybko i nie zwrocila uwagi na napis na str glownej. 10 dni bez oplat. Ogolnie to nic stamtad nie sciagala, teraz nawet loginu nie pamieta a hasla tymbardziej i ostatnio poraz drugi przyszlo wezwanie do zaplaty bo jak nie to czeka ja sad. I tu pytanie do was. Czy musi to placic skoro nic nie sciagala z tej str? czy tylko tak strasza? Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Podobno coś tam się sądzili ludzie z pobieraczkiem i sprawa była po stronie niewinnych ludzi Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 A podała swoje prawdziwe dane? Cytuj Link to post Share on other sites
lukas170893 0 Napisano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2010 tak podala prawdziwe ale nic nie sciagala, tylko sie zarejestrowala Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Jeżeli podała prawdziwe dane, to pobieraczek ma prawo żądać kwoty, jaka była w regulaminie, niestety. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 To gratulacje... Ja na początku nie podawałem swojego nazwiska nawet na bmk Cytuj Link to post Share on other sites
lukas170893 0 Napisano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2010 ale przeciez nic nie sciagala z tej str wiec jak ma zgory za caly rok placic za usluge z ktorej nie korzystala Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Czytałeś umowę? Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Z tego, co mi wiadomo, regulamin nie opisuje dokładnie, że ich "usługi" polegają na pobieraniu plików. Rejestrując się więc, już z nich korzystasz. Ta strona jest właśnie po to stworzona, by zbijać kasę na tych, którzy "dali się nabrać". Jeżeli się mylę, proszę o poprawkę. Cytuj Link to post Share on other sites
lukas170893 0 Napisano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Nie czytalem umowy bo jej tam nie ma, regulamin to nie umowa, umowe sie wedlug prawa podpisuje z tego co wiem, a tam nic takiego nie bylo wiec mi sie wydaje ze placic nie musi Cytuj Link to post Share on other sites
Spirit 3 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Nie musisz płacić. Ostatnio dostali od UOKiKu kilkadziesiąt tysięcy kary właśnie za takie praktyki. Jak widać nie nauczyło. Możesz za to iść do Sądu. Mój wujek własnie też ma z nimi problem i tak właśnie robi za namową mojej mamy, która jest prawnikiem. Cytuj Link to post Share on other sites
Lightning 61 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Ja też nie zapłaciłem Cytuj Link to post Share on other sites
laiqus 0 Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 nie płać, nic nie zrobią, a już napewno jak Twoja siostra jest niepełnoletnia nie ma się co bać, poprostu ich olej:) Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witam. Moja siostra zalozyla sobie konto na tej str zeby sciagnac film, ktorego tam nie znalazla, ale zrobila to na szybko i nie zwrocila uwagi na napis na str glownej. 10 dni bez oplat. Ogolnie to nic stamtad nie sciagala, teraz nawet loginu nie pamieta a hasla tymbardziej i ostatnio poraz drugi przyszlo wezwanie do zaplaty bo jak nie to czeka ja sad. I tu pytanie do was. Czy musi to placic skoro nic nie sciagala z tej str? czy tylko tak strasza? Tutaj sobie poczytaj. http://www.uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=1970 Ja bym odpisał że jeżeli nie przestaną Was nękać to podasz ich do sądu z oskarżeniem o stosowanie gróźb karalnych :> Cytuj Link to post Share on other sites
lolek726 0 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ja nie zapłaciłem, aby usunąłem maila żeby mi poczty nie spamowali Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts