DeleT3 0 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witam niedawno doszedł do mnie w/w monitor, którego głównie używam do CS:GO i mam pytanie do was ( Może głupie ale sam nie wiem czy jest to możliwe więc wolę zapytać tutaj ) Otóż na starym monitorze w CS:GO natywną rozdzielczością było 1280x1024 i w CS było tak ustawione ale załóżmy jak zmieniałem na 800x600 miałem po prostu gorszą jakość tekstur niż w natywnej ale obraz pozostawał na całym ekranie . I teraz tak na nowym BenQ RL2455HM mam format PANORAMICZNY 16:9 natywnie 1920x1080 i na tych ustawieniach jest ok ale załóżmy jak chcę zmienić na PANORAMICZNYCH na mniejszą rozdzielczość to prócz spadku ostrości zmniejsza się również obraz. I tu zachodzi pytanie czy da się to jakoś wyskalować ( wiadomo, że paski na bokach będą ) ale czy da się tak zrobić by pozbyć się tego paska z góry i dołu czarnego ? Jest możliwość jakiejś kalibracji tego ?? Jeśli coś jest nie jasne a wiem, że może być proszę zapytać postaram się to dokładniej opisać. Karta Graficzna to: GTX 550Ti jak by było to potrzebne. Dzuękuję z góry. Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 No to dlaczego nie grasz na natywnej rozdzielczości ? Zrób zdjęcie i pokaż jak to wygląda. Stary monitor to CRT ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts