krecik88 3 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Cześć, Szukam tabletu dla starszej osoby coś do około 750zł. Na czym mi zależy to: - rozdziałka 1280x800 10cali - android (próbówałem obsługiwać również z W8 ale wydaje mi się jakoby android był łatwiejszy w obsłudze) - modem nie jest potrzebny, wifi musi byc - slot na karte sd - konstrukcja by nie był to maksymalny syf ale w miare jakaś dobra - klawiatura opcjonalnie, nie jest to wymóg - aparaty nie muszą być wysokich lotów - podejrzewam że w tej cenie ciężko by było dostać z przyciskami fizycznymi, ale to tez nie jest konieczny wymóg - mała awaryjność Przeglądałem kilka różnych stron, ale ciężko jest coś wybrać, za dużo tego się porobiło i mam mętlik w głowie. http://www.tabletmaniak.pl/ranking-tabletow/?action=filtruj&cena_od=600&cena_do=800&przekatna=ponad-9-cali&system=android&rozdzielczosc=1280x800 Czy coś z tego by się nadawało? Może są inne ciekawe opcje? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Starszej osobie łatwiej będzie pisać na fizycznej klawiaturze, więc ASUS Transformer Pad TF103C powinien być najlepszym wyborem. Bez fizycznej klawiatury dobrze prezentuje się Kruger&Matz EAGLE 1065G z matrycą FullHD. Cytuj Link to post Share on other sites
krecik88 3 Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Został wybrany ASUS Transformer Pad TF103C. Dzięki za podpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts