Skocz do zawartości

Colorovo City Tab Supreme 10.1 kilka ważnych pytań

Recommended Posts

Witajcie, mam kilka pytań ciągle mnie nurtujących odnośnie wskazanego tabletu - wersja 32GB z klawiaturą.

1.Czy aplikacje z Androida (poprzez Andy Android) dobrze działają? Mam namyśli błędy i niespodziewane zamknięcia itp.?

2.Czy da się zainstalować emulator Pegasusa i podpiąć joystick na bluetooth/USB?

3.Czy internet będzie działał stabilnie jeśli jako router wykorzystam smartfon? ( przez WI-FI)

4. Najważniejsze pytania zostawiłam na koniec:

Czy do zrzucania zdjęć z lustrzanki (kata SD) wystarczy podpiąć aparat kablem USB do HUB aktywnego np.Unitek 4xUSB 2.0 Y-206P-(pod niego również myszkę i joystick?) czy do tego potrzeba jeszcze czytnika kart?

Do tego tabletu można również podpiąć zwykły pendrive np.64GB lub wyższy bez komplikacji? Albo dysk zewnętrzny pow.100GB i zrzucić bez kłopotu na ten dysk zdjęcia?

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam

1. Poczytan przypiety wątek o Emulatorach Androida w tym dzial :) Andy akurat jets dość powolny. AMIDuos, DROID4s, czy Windroy sa znacznie szybsze. Ogólnie aplikacja działają jak na Androidzie :) czyli czasem potrafią sie zawiecić. Z moich doświadczen wynika, że płatne emulatory sa lepsze :)

Aktualnie tesują 30 dniową wersję próbną AMIDuos - i najprawdopodobniej kupię ją - kosztuje 9.90$ więc nie tragicznie.

2. Nie wiem :) - nie próbowałem, MAME działa rewelacyjnie, Pagasusa nie próbowałem emulować

3. Tak, bez kłopotu.

4. TAK. Masz normalny porty USB oraz Windows, możesz podłaczyć do aktywnego HUB'a dowolną ilość urządzeń.