monday1 0 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witajcie, mam kilka pytań ciągle mnie nurtujących odnośnie wskazanego tabletu - wersja 32GB z klawiaturą. 1.Czy aplikacje z Androida (poprzez Andy Android) dobrze działają? Mam namyśli błędy i niespodziewane zamknięcia itp.? 2.Czy da się zainstalować emulator Pegasusa i podpiąć joystick na bluetooth/USB? 3.Czy internet będzie działał stabilnie jeśli jako router wykorzystam smartfon? ( przez WI-FI) 4. Najważniejsze pytania zostawiłam na koniec: Czy do zrzucania zdjęć z lustrzanki (kata SD) wystarczy podpiąć aparat kablem USB do HUB aktywnego np.Unitek 4xUSB 2.0 Y-206P-(pod niego również myszkę i joystick?) czy do tego potrzeba jeszcze czytnika kart? Do tego tabletu można również podpiąć zwykły pendrive np.64GB lub wyższy bez komplikacji? Albo dysk zewnętrzny pow.100GB i zrzucić bez kłopotu na ten dysk zdjęcia? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 1. Poczytan przypiety wątek o Emulatorach Androida w tym dzial Andy akurat jets dość powolny. AMIDuos, DROID4s, czy Windroy sa znacznie szybsze. Ogólnie aplikacja działają jak na Androidzie czyli czasem potrafią sie zawiecić. Z moich doświadczen wynika, że płatne emulatory sa lepsze Aktualnie tesują 30 dniową wersję próbną AMIDuos - i najprawdopodobniej kupię ją - kosztuje 9.90$ więc nie tragicznie. 2. Nie wiem - nie próbowałem, MAME działa rewelacyjnie, Pagasusa nie próbowałem emulować 3. Tak, bez kłopotu. 4. TAK. Masz normalny porty USB oraz Windows, możesz podłaczyć do aktywnego HUB'a dowolną ilość urządzeń. Cytuj Link to post Share on other sites
monday1 0 Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ok, dziękuję za odp:) Jeśli podłączę tablet przez wyjscie HDMI to obraz będzie w takiej rozdzielczości jak na tablecie? Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Powinno się dać ustawić wyższą na zewnętrznym monitorze. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts