zuforr 242 Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Witam spotkałem się z kodami na Spotify na allegro do premium za 1zł jest tego sporo. Co o tym myślicie bo aktualnie opłacam to normalnie z karty ściąga przez ich stronę. Czy to jest bezpieczne, legalne? Czy mi kasy nie ściągną za jakiś czas ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Ruddy102 162 Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 To są całkowicie nowe konta na okresie próbnym premium, dlatego są tak tanie. Cytuj Link to post Share on other sites
zuforr 242 Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 A no to bym się dał złapać. W sumie mój błąd bo tego nie doczytałem . Zbyt piękne żeby było prawdziwe. Cytuj Link to post Share on other sites
katonix 0 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 To są całkowicie nowe konta na okresie próbnym premium, dlatego są tak tanie. czyli ile będzie działać takie konto? Cytuj Link to post Share on other sites
Ruddy102 162 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Miesiąc, później wróci do tego bezpłatnego z reklamami. Chyba jedyny minus to że za każdym razem będzie trzeba sobie układać playlistę. Cytuj Link to post Share on other sites
zuforr 242 Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ale możesz mieć je za darmo samemu zakładając i aktywując okres próbny ale musisz podpiąć kartę od banku i nie zapomnieć jej odłączyć od spotyfy albo zrezygnować z Premium bo ci chapnie kasę za następny miesiąc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts