rokit 1 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Chcę podłączyć komputer do telewizora SONY BRAVIA KDL-37V5500 i niestety przy telewizorze mam tylko jakieś czarne wejście przypominające to niebieskie na kartę graficzną i mam jeszcze wejście HDMI. Przy monitorach jest to białe wejście DVI. Z czego będzie lepszy obraz, z tego czarnego przy TV, z HDMI przy TV, czy z tego białego DVI przy typowych monitorach? Cytuj Link to post Share on other sites
kml700 92 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Z tego co popatrzyłem to tylko przez hdmi się da w tym telewizorze . Jakość będzie ok- pod warunkiem że nie masz tragicznego przewodu . Cytuj Link to post Share on other sites
fastdraw 5 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Najlepiej HDMI. A z tymi przewodami to nie do końca prawda. Zarówno tani jak i drogi przewód niczym się zbytnio nie różnią prócz jakości wykonania. Sygnał cyfrowy będzie tak samo przesyłany tańszym i droższym kablem. Cytuj Link to post Share on other sites
Matiziol 318 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 http://forum.benchmark.pl/topic/145759-jakim-kablem-pod%C5%82%C4%85czy%C4%87-monitor/przeczytaj i sam zobacz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts