BattleCrit 1065 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam mam taki problem otóż z dnia na dzien przestała mi działać Vectra Online TV które mam z pakietu.wyskakuje ikonka pobrania Silver Light od Microsoft http://i59.tinypic.com/nprxq0.jpg Po pobraniu i zainstalowaniu nic się nie zmienia, próbował reinstalacji z uprzednim odinstalowaniem poprzedniej wersji Telewizja działa jedynie na lisie a ja domyślnie używam Chrome Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Monos23 2 Napisano 19 Kwietnia 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 wpisz w polu adresu Chrome://flags potem znajdź Włącz interfejs NPAPI kliknij włącz, uruchom ponownie Google Chrome'a i będziesz mógł używać wszelakich wtyczek opartych na NPAPI tj. m.in Javy czy Silverlighta, tyle, że we wrześniu br. Google ma ostatecznie wyłączyć możliwość korzystania z wtyczek NPAPI, chyba, że będzie wielki lament i przesuną ten termin.... 2 Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 dzięki bardzo pomogło.Temat do zamkniecia Link to post Share on other sites
Recommended Posts