login1969 218 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam i mam nadzieję że ktoś mądry m pomoże.Otóż jak w temacie nie mogę uruchomić(otworzyć) rejestru.Wpisuję w start regedit pokazuje sie ikonka,klikam na nią lewym myszy,wszystko po prostu znika i nic się więcej nie dzieje.Natomiast jak chcę uruchomić jako administrator to ikonka nie znika ale tez się nic nie dzieje.Posiadam Windows 7 64 bity.Z góry dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
kedziu 23 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 PPM -> uruchom jako administrator Cytuj Link to post Share on other sites
phillix 121 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Wpisz regedit w uruchom ( win + r ) Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Ok dzięki panowie mogłem dopiero teraz napisać.Już jestem po formacie.Informatyk wykrył kilka procesów między innymi blokadę wejścia do rejestru,wywalił wszystkie niepotrzebne procesy i system już nie wstał.Ale serdeczne dzięki za pomoc. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez login1969 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts