direct96 0 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam. Mam do wyboru prestigo 5550 dual, lub lark status 5. W zasadzie specyfikacja taka sama ale który lepszy. i czy opłaca sie kupować takie nieznane telefony? Bo w sumie działanie systemu mi odpowiada. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ile chcesz maksymalnie przeznaczyc? Ja bym nie kupił raczej nic z tych marek. Serwis i wsparcie leży. Napisz max do ile możesz przeznaczyć a Ci doradzimy coś Cytuj Link to post Share on other sites
direct96 0 Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 max 580zł może być używany na gwarancji. -Dobry aparat -Żeby się nie ścinał. -Andorid Minimum 5cali. Cytuj Link to post Share on other sites
VnnAmed 1 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam. Mam do wyboru prestigo 5550 dual, lub lark status 5. W zasadzie specyfikacja taka sama ale który lepszy. i czy opłaca sie kupować takie nieznane telefony? Bo w sumie działanie systemu mi odpowiada. Moim zdaniem lepiej kupić używany z drugiej ręki niż prestigio albo larka. Z drugiej strony mama i siostra dziewczyny mają telefony prestigio i nie narzekają... Problem w tym że za podobne pieniądze można dostać takiego HTC One M7 w dobrym stanie. Cytuj Link to post Share on other sites
direct96 0 Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dobry aparat.. minimum 8megapikseli. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Masz dosyć spore wymagania jak na takie fundusze ale coś sie wymyśli. Zobacz LG G2 mini. Ma 4,7 cala ale jest bardzo dobry jak na tą cenę. Nie ścina, całkiem dobry aparat. Za tą cene kupisz spokojnie nowego Kolejny to G3s ale używany. Nowsza ulepszona wersja G2 mini. Lepszy ekran bo 5 cali hd, ulepszony aparat Motorola Moto G 2nd gen też używana. Znajdziesz spokojnie w dobrym stanje bo nowa ok 700 Czysty android, działa dosyć płynnie, aktualizacje prosto od producenta i niezły aparat Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts