tymczak 0 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 § Budżet:ok. 100zł, dołoże 20zł jeśli naprawde warto § Jakiej myszki obecnie używasz:modecom MC-WM5 § Jaką masz obecnie podkładkę: steelseries qck § Z jakich wartości DPI korzystasz: 800 i 1600 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 12cm( nie wiem czy dobrze to robię) § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): League of Legends, Starcraft 2, CIV5, sporadycznie ghost recon phantoms § Ile przycisków używasz w myszce: 4 § Chwyt:fingertip grip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka:11cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: rolka w myszy nie działa, stara mysz nie wystarcza mi § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy):nad desing'iem stawiam wygodę, 5 makr na mojej klawiaturze wystarcza mi, fajnie jeśli mysz miałaby podświetlenie(nie jest konieczne) Cytuj Link to post Share on other sites
Akcedi 159 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Gdyby nie fakt że używasz 4 przycisków myszy to w tym budżecie kupisz Logitech G100S bardzo dobra mysz lecz, nie posiada przycisków pod kciuk. Natomiast jak dołożysz 40-50zł wyrwiesz CM Alcor świetna mysz w zasadzie bezkonkurencyjna w tej cenie. Tylko nie jestem pewien czy z Fingerem dasz tam rade. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
tymczak 0 Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 4 przyciski o,których napisałem to: prawy,lewy,rolka,i przycisk do zmiany dpi.Mam edytować posta? Cytuj Link to post Share on other sites
Akcedi 159 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Nie ma potrzeby W takim razie zapoznaj się z Logitech G100S 1 Cytuj Link to post Share on other sites
DemroPL 8 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Zobacz sobie Genius DeathTaker może ci podpasuje. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
tymczak 0 Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Deathtaker nawet mi podpasował, miałeś go kiedyś w ręce? Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez tymczak Cytuj Link to post Share on other sites
DemroPL 8 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Szczerze mówiąc nie, nie miałem aczkolwiek jeżeli używasz fingertip'a to mysz powinna ci dobrze leżeć. Poza tym z tego co się orientuję w fingertip'ie panuje zasada im mniejsza tym lepsza myszka. Ten DeathTaker jest nawet w polecanych myszkach pod twój chwyt na stronie Teast-Gear'a. http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/myszki/rekomendowane_myszki/ Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez DemroPL 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Akcedi 159 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Mimo wszystko w tej kwocie z mojej strony nakierowywał bym Ciebie na Logitech G100S.. Wygląd może nie powala ale w myszach to nie oto tutaj chodzi. Ona ma działać jak najlepiej, a ta tak działa jak na ten budżet. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
tymczak 0 Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 co są Mimo wszystko w tej kwocie z mojej strony nakierowywał bym Ciebie na Logitech G100S.. Wygląd może nie powala ale w myszach to nie oto tutaj chodzi. Ona ma działać jak najlepiej, a ta tak działa jak na ten budżet. co sądzisz o myszce logitech g300? na cdp.pl jest z 99zł Cytuj Link to post Share on other sites
Akcedi 159 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Jest niezła i posiada programowalne przyciski plus pamięć na pokładzie. Ma więcej bajerów Jeżeli faktycznie tyle kosztuje to możesz śmiało brać. Fakt że jest dość mała. Jeżeli taki rozmiar Tobie odpowiada to ok. Ale jeżeli chodzi o mnie to ja bym jednak poszedł w kierunku G100S 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts