bondziur 0 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Widzę że forum nie jest users friendly. 1 temat zamknięty bez uzasadnienia i odpowiedzi na moje pytania, 2 natomiast całkiem usunięty. Widać moderatorzy tutaj są nie dla użytkowników tylko chyba my dla nich. Jestem bardzo zawiedziony. Myślałem że to poważne i pomocne forum. Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) A o czym miałeś tematy? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez chudy131080 Link to post Share on other sites
bondziur 0 Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Grzecznie zapytałem jak duża będzie strata w wydajności zmieniając ram z taktowaniem 2400 na taki z 1600 oraz jak bardzo dysk ssd potrafi wpłynąć na wydajność. Moderator spider_1987 zamknął mój temat uznając że pytanie odnosi się chyba do gier które jeszcze nie wyszły(co było by przecież głupie), na temat dysków ssd nic nie napisał. Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 2 natomiast całkiem usunięty Ukryty. Chcesz porozmawiać to jest PW od tego a nie spam tematami roszczeniowymi w działach sprzętowych. co było by przecież głupie) Na samym początku tematu pytasz o kompa pod wiedżmina 3 i gta 5 a wiec gry które się nawet nie ukazały i de facto o tym jak i na jakim kompie będą działać nie wiadomo nic. Tutaj dowód: Zastosowanie komputera : nowe gry: wiedźmin 3, gta 5 Ponadto w kwestii różnic wydajnosci w taktowaniu wystarczy przejrzec forum bo tego typu pytan jak i odpowiedzi na nie jest multum. SSD poprawi jedynie start systemu tudzież wczytywanie się lokacji ale na zwiększenie fps już nie o czym też mówiono wielokrotnie. Link to post Share on other sites
bondziur 0 Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Po prostu chciałem uzyskać i dalej chcę odpowiedź na moje 2 pytania. Jak widać nie mogę się ich doczekać. Nie wiem czy są one takie trudne czy co ale to nie powód żeby od razu zamykać temat i nie dać szansy nawet odpowiedzieć bądź podziękować za odpowiedź autorowi. Link to post Share on other sites
Qwepoi 3 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Co do wiedźmina 3 to fakt, że się jeszcze nie ukazał, ale gta V już można ściągnąć na steamie i są podane wymagania. http://store.steampowered.com/app/271590/ Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 są podane wymagania które jak zwykle nijak się mają do rzeczywistosci. Link to post Share on other sites
bondziur 0 Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Ok przewertowałem forum i dogrzebałem się do informacji że nie warto dokładać do ramu 2400 dla kilku klatek jeśli mam pod to zmieniać specjalnie płytę główną. Dziękuje za informacje na temat dysku ssd, teraz wiem że nie jest mi koniecznie potrzebny. Jestem w pełni usatysfakcjonowany zdobytymi informacjami, temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts