Skocz do zawartości

Słuchawki do +/-100 douszne.

Recommended Posts

Witam zgubiłem swoje JVC HA-FX1X-E miałem je 1,5roku dałem za nie 99zł byłem bardzo zadowolony :) Szukam jakiś podobnych lub lepszych co polecacie ? jestem zielony w tej kwestii.Słucham Rapu głównie więc fajnie jak by jakiś basik był. Dobrze by było też jeżeli osoba która siedzi obok mnie nie musiała słuchać tego co ja :D

Co powiecie o 

Dziękuje z góry za odpowiedzi :)

dokanałowe jeśli już

SoundMagic E10 standard najbardziej bezpieczna opcja basu wiele się nie spodziewaj chociaż słuchawki potrafią go pokazać kiedy trzeba jednak ja te słuchawki uważam za przereklamowane 

jeśli natomiast naprawdę chcesz się skupić na basie to NuForce NE-600X z pewnością cię zadowolą 

sama posiadałam NuForce NE-7 byłam z nich bardzo zadowolona przez około 3 lata 

• Popieram 1

nie miałam więc nie polece

nuforce na 100% zadowolą cię jeśli chodzi o bas bo głównie na tym skupiają się wszystkie słuchawki nuforce

a co do tych sennków to radzę uważać na podróbki bo słyszałam że nawet w sklepach internetowych się zdarzają 

a ich rozrzut cenowy jest co najmniej podejrzany nie sądzisz ? 

Edytowane przez Anihilacja
  • Popieram 1

Przekonałeś mnie chyba wezmę NuForce NE-600X mam nadzieję ,że będą tak samo dobre jak moje JVC HA-FX1X-E lub lepsze :)

Jeszcze pytanko słucham głównie rapu ,ale tez zdarza się spokojniejsza muzyka czy bass nie będzie za bardzo dudnił ? (nie wiem jak to powiedzieć) :)

http://allegro.pl/sluchawki-douszne-z-mikrofonem-nuforce-ne-600m-i5141195854.htmlczym się różnią M od X to są te same słuchawki ? Bo te M są o 30zł tańsze :)

• 2 tygodnie później...